Novinarske radionice za mlade

0

Snežana Stevović

Snežana Stevović

Projekat kotorske Kancelarije za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti pod nazivom “Da se i naš talas čuje” odobrila je Komisija za procjenu projekata i on će se implementirati od ovog do maja mjeseca.

Projekat se odnosi na povećanje broja mladih u radu lokalne zajednice, kazala je za Skala radio Snežana Stevović, sociološkinja u kotorskoj kancelariji.

Tema sa kojom su mladi iz ove kancelarije aplicirali je iz oblasti slobodno vrijeme i prati aktivnosti definisane lokalnim planom akcije za mlade.

Projektom su planirane radionice škole novinarstva, a kao najava omladinske radio emisije biće organizovan jedan performans.

U planu je da  iz novinarskih radionica izađu dvije do tri radio emisije namijenjene mladima sa temama interesantnim njihovoj populaciji, kazala je Stevovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].