Nove cijene prevoza trajektom

1
trajekt Lepetane

Prevoz trajektom na relaciji Kamenari-Lepetani od 1. aprila je skuplji od 50 centi do jednog eura za sve kategorije vozila, osim za putnička.

Iz preduzeća Pomorski saobraćaj, koje upravlja trajektom, agenciji Mina-business su kazali da će cijena prevoza putničkih vozila biti povećana za vrijeme ljetnje sezone, sa sadašnjih 4 na 4,5 eura.

Cijena prevoza za motorcikle, autobuse i kamione do 5 tona, od 1. aprila će biti veće 50 centi i iznosiće 2, odnosno 15 i 9 eura.

Poskupiće i prevoz za minibuse od 7 do 20 sjedišta, 50 centi pa će nova cijena iznositi 9 eura.

Za kamione preko 5 tona, one do 5 tona sa prikolicom, kao i za putničke i teretne kombije sa prikolicom, prevoz trajektom biće skuplji jedan euro i iznosiće 12,5 eura.

Pomorski saobraćaj ne planira da poveća cijene prevoza za specijalna vozila sa gabaritima van standarda, tako da će one i dalje iznositi 25 eura.

Pomorski saobraćaj je cijene prevoza posljednji put mijenjao u oktobru 2006. godine.

Na ovo poskupljenje su se, kako su objasnili, odlučili jer su svi ulazni parametri, koji utiču na strukturu cijene prevoza, od 2006. godine drastično poskupili, posebno gorivo.

Iz kompanije su dodali da će putnici i dalje besplatno koristiti usluge prevoza trajektom.

1 KOMENTAR

  1. Zaista lijep primjer za male miševe koji ruše veliku kuću.Jedan mali miš napravio biznis,truje naftom,razbija bukom,tovari parama, ko mu se zamjeri,ojadu ga crnom zabavi.
    Mali miš ima brata Velikog Miša u Podorici,često u Maši pije kafu sa glavnijem Mačorima..te su sada zaključili da treba povećati cijene..spriječiti izgradnju mosta…betonirati sve obale i okititi ih trajektima kao ukrasima.
    Svu životinjsku kliku koja im se suprostavi klepnu velikijem maljem po glavi…
    Tako mali miš uze pare,a vi mali pacovi obični,ćutite i trpite…Poštovani uredniče vaše su basne hrabri prikaz naše stvarnosti,a ovi miševi naša karta za Europu…pozz iz Kamenara

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].