Nova scenska rasvjeta u kotorskom Kulturnom centru

0
instaliranje nove rasvjete

Miloš Dževerdanović

Miloš Dževerdanović

U Kulturnom centru “Nikola Đurković” Kotor danas je montirana nova scenska rasvjeta koju su postavili stručnjaci preduzeća “Elektrovat“ iz Žabljaka.

Od 1983. godine od kad je otvoren Kulturni centar, scenska rasvjeta se nije mijenjala i ovo je prvo ozbiljnije ulaganje u infrastrukturu, kazao je za Skala radio Miloš Dževerdanović, direktor Kulturnog centra.

Riječ je o savremenoj tehnici i scenskim efektima što će pomoći da kotorska scena bude bogatiji i koloritnija, kazao je Dževerdanović.

Nova rasvjeta biće u funkciji već ovih dana, na predstavi Teatra 303 i otvaranju kotorskih karnevalskih svečanosti.

Oprema je vrijedna 35.000 eura, a stara oprema će biti iskorišćena za ljetne manifestacije i potrebe ljetne pozornice koja je do sad bila iznajmljivana od trećih lica, kazao je Dževerdanović.

Novi sistem rasvjete

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].