Nikolaidis: Kovačeviću, ja sam taj tvoj Crnogorac-Turčin. Evo ti adresa. Bujrum, dođi

3
Andrej Nikolaidis (Foto: Julija Nikolaidis)

“Kovačeviću, ja sam Turčin. Evo ti adresa. Bujrum, dođi”, poručio je pisac i kolumnista CdM-a Andrej Nikolidis reagujući na izjavu predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića koji je zaprijetio svima koji ne misle kao on “da će završiti kao Turci”.

<<<VIDEO: Kovačević u skandaloznom govoru mržnje prijetio Crnogorcima: Ako nismo braća, završićete kao Turci<<<

“Ako postoji direktan poziv na nasilje, to je navedena Kovačevićeva izjava. Neka je sram državno tužilaštvo, koje fašiste poput njega mazi po glavi”, smatra Nikolaidis.

Prema njegovim riječima Kovačevićev poziv na krvoproliće je rezultat njihovog nečinjenja.

“A njihovo nečinjenje je rezultat njihovog straha. Evo ovako. Slušaj me Kovačeviću. Ja sam Turčin. Živim na adresi Masline bb, 85360 Ulcinj. Bujrum. Ne boj se, ne budi kao četnici na Neretvi. Dođi”, poručio je Nikolaidis.

cdm

3 KOMENTARI

  1. Bravo , tako je !! I ja sam kao Crnogorac i Turčin ! I ponosan i na jedno i drugo ! Sve sam , u stvari , čovjek sam ! Samo nijesam Srbin kao ti Marko K.. Pa evo glava , pośeci je !!! Sramno Tužilaštvo CG , ako ga ne svežu u ćeliju ?!

  2. Svi smo mi takvi Crnogorci!
    Ni ćetnici ni ustašine u likovima pjavača Tompsona , ni bokeljisani iredentisti veliko
    srbo-kroatski , ne prolaze,a ni popici svihv koncesionarija .👇

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].