Nijedna partija još nije odgovorila na dopis mandatara: Prvo sastanak, pa odgovor na pismo

3
Zdravko Krivokapić

Ni jedna stranka nije odgovorila na dopis mandatara za sastav vlade Zdravka Krivokapića šefovima poslaničkih klubova parlamentarne većine da formiraju radnu grupu, koja bi pred ložila odgovarajuće kadrove „po dubini”, već će se, po svoj prilici, o tome razgovarati sa samim Krivokapićem.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković rekao je Danu da odgovora neće biti, jer je p laniran sastanak s mandatarom.

“Nećemo ništa odgovarati pošto u ponedjeljak imamo sastanak s mandatarom”, saopštio je Joković.

Dan nezvanično saznaje iz Građanskog pokreta URA, okosnice ovog saveza da zasad neće ništa odgovarati.

Čelnik kluba DF-a Slaven Radunović je rekao je Danu da povodom ovog pitanja kontaktiraju šefa Kliba poslanika koalicije Crno na bijelo Miloša Konatara.

Iz Demokratske Crne Gore kazali su da povodom pisma mandatara zasad neće ništa komentarisati.

Ranije su šefovi poslaničkih klubova parlamentarne većine poslali pismo mandataru Krivokapiću u kojem traže od njega da precizno izvrši raspodjelu „po dubini”, odnosno da se postigne pisani sporazum po kojem bi svakoj stranci na osnovu broja poslanika pripao odgovarajući procenat kadrova.

Krivokapić je u odgovoru ukazao kako smatra da bi ministri trebalo da biraju svoje saradnike. Preporučio je da prilikom predlaganja potencijalnih kadrovskih rješenja „vodite računa o njihovoj kompetentnosti i stručnosti, kao i činjenici da je izbor kvalitetniji i pravedniji ukoliko više kandidata konkuriše na jedno mjesto”. Takođe, mandatar je pozvao šefove poslaničkih klubova većine da formiraju radnu grupu koja bi predložila odgovarajuće kadrove „po dubini”. U pismu tvrdi da bi djelovanjem takve radne grupe kreirali skup kadrova koje bi imali na raspolaganju kao stručnjake koji bi doprinijeli radu nove administracije.

Istakao je da ga zabrinjava činjenica da je dopisom ostavljena mogućnost ponovnog pomjeranja sjednice parlamenta, te da ne želi da za to misli da „predstavlja ne samo neki pokušaj pritiska, već uz određene inpute i jednu dozu neozbiljnosti u pristupu”.

3 KOMENTARI

 1. Ljudi, ovo je ONOvac Jordan Drinjak iz popruga, u širokim pantalonama!
  Prati ga oni u rasprcanim rebatinkama, kad ariva prugom sa prcanja !
  Lažov je to veliki, ka zine, ko krap,
  sve ćakule iz njega izidu, a šyrige ga obožavaju, sve prenose dalje, a i on od njih sa kotorskih i dr. banda peškaje novitade, kao i oni profešur sa Ljute !
  Konkurent , ali izgleda i saradnik, muiu
  je Timur Tmurni i one prepelice iz
  ANIME , tako se u čaršiji setbskoga svijeta šoto kucco veli !

 2. …OJ…O PRVI MINISTARE-PO TVOM PONAŠANJU (USMJERENOM OBRAZOVANJU-VASPITANJU)-BI SE REKLO DA SI PRESKOČIO-U SVOM…DUGOM ŠKOLOVANJU-STUDIRANJU-NEKOLIKO “PODUKA-NAUKA(MASLEĐA DPREDAKA)?..ZAŠTO TAKO MISLIM-VIDIM-OŠEĆAM..? JER TI “TO IZVIRE IZ TVOG PONAŠANJA-OLITI JAVLJANJA”?…ZATOTI PREDLAŽEM -JOŠ JEDNOM-DOBRO POGLEDAJ-PROUČI(DO KONAČNE TVOJE ODLUKE)..OĆEŠ LI PRIHVATITI “PONUĐENU)OMČU?)-IZNUĐENU FUNKCIJU BEZNAĐA.KOĆENU I OKOĆENU U “ABlejanju-KONTRREVOLUCIJI 1991-1999-2OO6-BOJIM SE DO U NEDOGLED…NIKO KA MI “crnogorci”?!

  ZATO TE I OPOMINJEM-DA KAD BUDEŠ REKAO (USKORO DA/NE)-NE ZABORAVI NA ONO “PITAJE-ODGOVOR CARA JUNAKA NIKOLE PRVOGA PETROVIĆA NJEGOŠA-KAD PRIPIITA IVA VRANU-PO NJEGOVOM POVRATKU SA DIJELA CRNE GORE- PREO MORAČE?:”KAKO BI IVO NA TE BANDE”?..IVO VRANA DVORSKA “LUDA”MINISTAR ZA DIJASPOR(U)NU”..ŠĆETO NETD-ODGOVORI GOSPODARU…:”PREO MORAČE SVE JE DRUGOJALE”(MEDO+MANDA+DUŠKO..””?)…I LUŠTIČKO (ŠTO ZBORE NOKEZI) MAGARE BI VIŠE NAUČILO..I POZNALO SVOJ NAROD-JAHAČ(I)E…

  OPROSTI MATADORE-NE POTPISAH SE?…NE BRINI IMAM JA “SVITU ŠPIJUNČINA”-PARTIJA NA VASTI”-ONI ĆE TEBI PREZENTATI-KAZATI MOJE IME I PREZIME IZ NJIVOVIH ARHIVA(NA OVIM PORTALIMA)SISTEMOM LAJANJA- PAŠČADI…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].