Ni tombola nije odriješila kesu

2

Dolores Fabijan

Dolores Fabijan

Humanitarnom akcijom kotorska tombola u Šoping centru “Kamelija” pod nazivom “Za ljubavni spoj mačke i broj” namijenjenoj porodilištu kotorske Opšte bolnice prikupljeno je samo 344 eura.

Ova i slične akcije po pravilu dobro organizovane pokazale su da se Kotorani ne mogu pohvaliti humanošću, jer ih je veoma malo, i to uglavnom istih ljudi kojima hladno vrijeme nije bio razlog da se ne odazovu.

Za mali broj posjetilca, koji su za  jedan euro mogli kupiti listić i na taj način učestvovati u akciji, priređen je originalan zabavni program u kome je nastupio sastav Inuendo akustik duo-Pero i Neno, a djeca iz karnevalske grupe “Kotorska mularija” ovoga puta u ulozi kotoskih mačaka, prodajom listića animirali su posjetioce.

Ovo je nauk za organizaciju neke buduće akcije, a za oko dva sata igranja tombole izvlačeno je 5 kola uz vrijedne nagrade koje su obezbijedili trgovci iz Šoping centra “Kamelija”, kazala je za Skala radio Dolores Fabijan u ime organizatora.

2 KOMENTARI

  1. A ko će dat danas prilog. Danas samo ovi bogatuni mogu ošklapat a ne da daruju i da budu humani. Mili Bože o čemu mi pričamo po vasdan .Driješit će saket malo morgen kako je zborio veliki musol Šoka firerajko i njegova Rosemira sa dobrom i poštenom đečurlijom što po vasdan nosaše gajbe na kar.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].