Ni jedan grad kao Kotor nema pravo da nosi epitet turističke metroplole

9
Predrag Sekulić

Predrag Sekulić

Predrag Sekulić

Na  naše pitanje ima li pomaka kada je u pitanju gradnja hotela na lokacijama bivšeg “Fjorda” i Ugostiteljsko rekreacionog centra u Kotoru, upućeno ministru turizma i održivog razvoja Predragu Sekuliću, on nam je odgovorio da još uvijek nema kvalitetnih investitora koji bi radili hotele visokih kategorija, ono što je zaista neophodno Kotoru gradu pod zaštitom UNESCO-a i gradu sa velikom turističkom tradicijom.

“Čini mi se da ni jedan grad u Crnoj Gori kao Kotor nema pravo da nosi naziv turističke metropole zbog svog kulturno-istorijskog nasljeđa prije svega. A sa druge strane, ne možemo da budemo zadovoljni sa onim što je hotelska ponuda u ovom trenutku u Kotoru i nadam se da će se to promijeniti uskoro”, kazao je ministar Sekulić.

9 KOMENTARI

  1. Pedja, a kad podjes za Budvu onda to isto zboris ja cuo kako nema grada do Budve i samo ona neka nosi epitet turisticke metroplole. Dodji i na Bajovu kulu pa to isto i odje reci za Drazin vrt.Vise me boili glava od politike i iyjava nedjelje i iyjava godine.

  2. Za ime Blazene Marije nije li dosta gradnje u Boku, pretvoricemo zaljev u veliki kondot. Zapamtite ovo danas. Veliki kondot. Samo neka se gradi a dje idu fekalije…

  3. Skala ga je pitala i vazda kad dođu iz Vlade pita za kotor što ga svi slave ma mu ništa ne daju. Odgovora ni sada neme ali je važno da je gospodin ministar rekao da je Kotor turistička metropola, ako ga čuju iz Budve gotov je i oni bliže Budvanskome lobiju.
    Samo pitajte a neka oni odgovaraju što god oće i kad ne odgovaraju opet je odgovor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].