Nepropisno parkiranje duž magistrale

8

Poštovani, šaljem vam slike na kojima se vidi nepropisno parkiranje auta u mjestu “Raškov brijeg” (bar ga tako građani zovu), nenasaljeni dio između Svetog Stasija i Ljute.

Na slikama se vidi da nekoliko auta jednom svojom stranom zauzima skoro polovinu jedne trake magistrale.

Na tom dijelu puta je ograničenje 40, a pritom je i izgreban put da bi se sporije vozilo, jer je baš na tom pojasu puta zabilježen ogroman broj saobraćajnih nezgoda.

Šaljem Vam ovo u nadi da ćete javno uputiti “opomenu” policiji da obrate pažnju na taj dio puta.

Ne radi se o mom hiru već o mom strahu za bezbjednost vozača koji tuda prolaze svakodnevno, a i ja sam jedan od njih.

Dva auta se ne mogu mimoilaziti već jedno mora da stane kako bi se mimoišli, a da ne spominjem situacije kad naiđe autobus ili kamion.

Ja sam zadnja dva ljeta doživio ogroman strah u vožnji tuda, jer ne samo što je problem za vozače, već je i ogromna opasnost za kupače i druge pješake koju moraju da hodaju po ulici jer im je jedini trotoar koji imaju zauzet od strane nepropisno parkiranih auta.

Zvao sam i prošle i preprošle godine policiju da urade nešto, ili da pošalju “pauk” servis ili da napišu kazne za sva vozila ali oni ništa nisu uradili, a što je najgore i policija tuda prolazi svaki dan, vide da postoji problem ali ništa ne preduzimaju.

Na ovim slikama je čak i “divna” situacija kako zna da bude.

Hvala unaprijed.

8 KOMENTARI

  1. Dodjite da prodjete i automobilom i kao pijesaci preko Mula. Ispred ddiskutabilne kuce pored kuce Jankovica, STALNO na ovo uskog, jadnog puta parkirano od 3 do 6 automobila. Kako kad. Stvaraju se kolone, A KOMUNALNE POLICIJE NEMA, kao ni na zatvorenoj krivini isped peritorijalne odbrane. Stalno je na asvaltu parkirano ozilo u radno vrijeme TV AG 577, nadomak same policije, ali niko od nadlleznijeh sluzbi ne reaguje, a tu je rizik prolaziti

  2. Imali to idje u svijey ljudi moji da se parkira na autoban,na autostradu ili druge glavne putove a mkod nas je magistrala jadranska kao sto je u NjemaCKU aUTOBAHN ILI U iTALIJU aUTOSTRADA A STO CEMO KA SMO 10 VJEKOVA UNAZAD PO SVEMU PA I PO VASPITANJU I KULTURI POPNAJVISE !!!

  3. Ovo je mala stvar za nepropisnog parkiranja duž magistrale. Najveći problem je parkiranje duž uskog puta od Peluzice do Stoliva tako da autobusi i veća kola jedva prođu. Kad bude Muljansko veče biće haos.

  4. I treba da zovete policiju jer imaju patrolu svaki dan ka Risnu i gospoda treba da stanu i kaznjavaju nepropisno parkirane vozace ako ih ne nadju na licu mjesta onda da fotografisu i posalju saopstenje na kucnoj adresi tako se radi po Zakonu o prekrsajima . Nazalost pauk se slomio prije par mjeseci i nije u funkciji inace nije parking servis vec je u nadleznosti komunalne policije ! Da nacelnik Vucinovic zivi na ovu stranu on bi ih sam sve pokaznjavao a ovako zovite i 122 i 112 pa prijavite i ovo mora da se rijesi jer je velika opasnost po ucesnike u saobracaj

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].