Nema podizanja slušalice kada je rad sa strankama

1
Karta Boke Kotorske

Više puta su naši slušaoci pisali Skala radiju, zvali telefonom i dolazili žaleći se na nemogućnost telefonske komunikacije sa Upravom za nekretnine, područnom jedinicom Kotor, kako zbog informacije ne bi morali dolaziti u službene prostorije.

Pozvali smo v.d. načelnika ove službe u Kotoru Slavka Simovića koji nam je kazao da Područna jedinica Kotor radi od 8 do 16 sati.

U tom periodu, svakog dana, osim vikendom je rad sa strankama od 9 do 12,30 sati.

Zbog velikog obima posla tada nije moguće komunicirati telefonom, ali jeste prije i poslije termina predviđenog za rad sa strankama.

Dakle, pozovite Područnu jedinicu uprave za nekretnine Kotor od 8 do 9 i od 12.30 do 16 sati na telefone 032/301 052, 301 053, 325 733 i 325 735.

Tada će se, kategoričan je bio načelnik Simović, sigurno neko javiti.

Provjerite i uvjerite se.

Skala svakako hoće.

1 KOMENTAR

  1. Ma kako su nam oni sad dragi i slatki, Stalno nam stoje na usluzi, i uopste ne moramo vise uza skale odit, da sto molimo itrazimo. Vec su nam sve ispravke o kradjama ispravili, tako da sad visenema se sto ni sipravljat.

    Ja vec 6 godina hodam ka gore- ka nebu, i nisam nista ispravio. Sto su mi oni pokrali, ovi novi se prave ka budale, nece da ispravljaju, baljezgaju, da su predmeti jos kos SUPA da ovo da ono. Prosto mi se cini, kao da im je premilo sto su nam zemlje pokrali, i kao da bi iz svega glasa kriknuli kad sto tarzimo ,”neka su , i mi ce mo vam jos i vise maznut….”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].