Ne vide ga ni policajci kotorske Ispostave a ni komunalni

7
Ne vidi ga ni komunalna ni policija kotorske Ispostave

Naš slušalac nam je poslao fotografiju vozila čiji je vlasnik pronašao još jedno parking mjesto.

To što krši sve muguće saobraćajne propise ne interesuje izgleda ni policajce kotorske Ispostave a ni komunalnu policiju.

7 KOMENTARI

 1. pa ljudi da li znate cije je vozilo ??? vlasnika LAVA , on sjedi ispija kafivu i svadja se sa uniformisanim licima, a advokat iz Tivta njegov prijatelj , takodje tu parkira vozilo. Komunalna policija mu je do sada pisala kazne, pokrenuta su vise od 10 zahtjeva za pokretanje prekrsajnog postupka, i zamislite , ne moze da dodje na sudjenje, salje podneske, odlaze rocista jbg kad je pravi advokat, a navodi u odbrani kako tog dana nije on vozio pomenuto vozilo vec neko iz njegove porodice i da posjeduje vise od 10 luksuznih automobila. KOJA LAZ I SRAMOTA ZA JEDNOG UGLEDNOG ADVOKATA !!! Kada vidite Tivatske tablice znajte da je to on,,,podjite do suda i pitajte za advokata iz Tivta . A vise puta su blokirali vozila Jugopetrola koja su servisirala benzinsku u parku. Kada ih je policija zvala da pomjere vozila ljutito su izasli iz suda i pitali zasto ih ometaju !!! sramota za obojicu !!!

  • treba pauk da dodje i kada sve otvorene kazne plati moze dobit svoje auto natrag,…pa onda neka tuzi kog hoce,…ima zabrane,ima zakon,nevidim tako veliki problem,nesmije se tako nesto tolko tolerirati,….ili baciti auto u more( tajna sluzba za specialne namjere,..hahhaaaaaa),….onda sigurno nece vise doci da parkira gospodin svog pergeot-a,…

 2. Kakva policija, to je najkriminalizovaniji dio ovog drustva.
  Koliko mi je poznato, arogantni vlasnik automobila je advokat.
  I, dok on “mlati” pare u Sudu preko puta, dotle njegov pezo
  mirno “pase” u parku.
  No, to je Crna Gora!

 3. Zakon o bezbjednosti saobraćaja Crne Gore
  Zaustavljanje i parkiranje
  Član 56, stavovi 4 i 5

  Trotoar se ne smije zauzimati za bilo koje druge namjene, osim za kretanje pješaka.
  Izuzetno od stava 4. ovog člana, nadležni organ može odobriti zauzimanje dijela trotoara u druge svrhe, pod uslovom da se time ne smanjuje preglednost puta i da je za nesmetan prolaz pješaka ostavljena površina širine 1.60 m.

  Samo neznam ko će ovo da sankcioniše

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].