Ne ulazi na gradilište-nema nikoga

9
Koje gradilište?

Ispred gradilišta sportske dvorane u Škaljarima, na kome odavno nema nikoga, stoji tabla na kojoj piše “Gradilište, nezaposlenima zabranjen pristup”.

Ništa čudno kada bi to zaista bilo gradilište, a valjano nije bilo od samog početka izvođenja radova.

Bilo bi najbolje kada bi nezaposleni ušli na gradilište i zaposlili se sa ciljem da što prije završe ovo zdanje koje prijeti da se svrsta u red čuvenih objekata poput Doma kulture u Risnu ili Doma revolucije u Nikšiću.

Naši slušaoci predlažu investitoru da ukloni tablu sa ovim natpisom, kao i onu na ulazu u Rakite na kojoj piše da će radovi biti završeni 2011. godine.

Neka postave drugu sa čuvenom fotografijom i nedefinisanim datumom završetka.

Da stoji, recimo, završiće se jednoga dana, a kad će, ne znamo!

9 KOMENTARI

 1. Ovo je sramota. Što čine ti drugpovi koji ne ispuštaju vlast vas vijek. Neko vise mora da ih zamijenini I da se konačno krene naprijed. Skalo ne boj se ovakvih. Oni ne mogu ništa osim da spletkare. Nemoćni su skroz.

  • E pa svaka čast..Pipi
   Svaka čast i ovim sa Skale ,ne fermaju zajapurene vlastodržce što mjere nemaju.
   Ali da se razumijemo.Nije samo Kašćelan kriv.E bratski moji ovi doušni saradnici,vladari iz sjenke Kotorske..Te ga pošpicaju…savjetuju,,,obučavauuu…Ti što već 20 godina kroje kapu ovom gradu.Presvukuju se iz jednog u drugi kapot.Ti su grđi od njega.
   Sala nije projekat jednog čovjeka,tu bi se omastio još koji sa one slike čuvene.
   A najviše ova dvojica te se ne slikavaju a skudžavaju korist.Stari lisci.A postavili svoje svuđe.Povukli se sa javne scene pa izbačuju ovog Kašćelana neznavenog i neukog u te rabote.
   Skalaši svaka čast za građansku hrabrost,a bojim se da će vas zažditi kad pasa Maja

 2. Zašto se gradnja ne nastavlja? Zašto investitor neće da objasni hoće li se gradnja nastaviti? Baš čudno. Ovo ništa ne valja. Probudite se drugovi I počnite da rabotate

 3. danas se pojavise neki cigani sa svim kamionom, htjedose da pokupe onu rasklopljenu skelu. sreca te se ni od kuda pojavio neki covijek i uljudno iz zamolio da odu, inace- ode skela!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].