Nastavljaju se kanalizacioni radovi u Kotoru i Tivtu

0
Boka Kotorska

U okviru realizacije Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u kotroskoj opštini izvođač će u narednom periodu izvoditi radove na sekcijama sekundarne kanalizacione mreže kompleksa zgrada Zlatne Njive, kao i rehabilitaciju sekcije kanalizacionog kolektora kod Psihijatrijske bolnice u Dobroti.

U naselju Rakite u Škaljarima izvođač će obaviti povezivanje stambenih zgrada na novoizgrađenu kanalizacionu i vodovodnu infrastrukturu, a tokom sedmice otpočeće i sa izradom završnog sloja saobraćajnica na završenim sekcijama.

U okviru realizacije Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u tivatskoj opštini izvođač je nakon završene ljetnje pauze, zbog turističke sezone, nastavio sa radovima na izgradnji sekcija tranzitnog i distributivnog vodovodnog cjevovoda, kao i sekcija obalnog kanalizacionog kolektora na potezu od Solila do Rogača.

Saobraćaj se na pomenutom lokalitetu odvija jednom kolovoznom trakom uz upotrebu signalizacije.

Takođe, u Gradiošnici su nastavljeni radovi na rehabilitaciji vodovodne infrastrukture, informišu iz firme Dahlem.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].