Nastavljaju se kanalizacioni radovi u kotorskoj opštini

2
kotorski zaliv

U okviru realizacije Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u kotorskoj opštini, izvođač će i tokom naredne sedmice nastaviti sa radovima na izgradnji sekcija obalnog kolektora na donjem putu u reonu između naselja Kamp i hotela “Forza Mare” kao i paralelnu instalaciju distributivnog vodovodnog cjevovoda u sklopu rehabilitacije cjelokupne vodovodne infrastrukture u Dobroti.

Za potrebe izvođenja radova na ovom lokalitetu obavlja se potpuna obustava saobraćaja u zoni radova.

Početkom naredne sedmice izvođač će u pravcu od Kavalina prema Kampu otpočeti sa pripremnim radovima za vraćanje saobraćajnice donjeg puta u prvobitno stanje.

U cilju poboljšanja dinamike izvođenja radova na obalnom kolektoru u trupu donjeg puta izvođač će i u narednom periodu nastaviti sa radom u dvije smjene i tokom vikenda.

Takođe, izvođač nastavlja i naredne sedmice izgradnju kolektora kod Šoping centra “Kamelija”.

U sklopu rekonstrukcije sekundarne vodovodne mreže i kućnih priključaka, u reonu Dobrote, nastavlja se sa zamjenom vodovodne infrastrukture.

U toku su i radovi na rekonstrukciji pumpne stanice unutar starog grada.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].