Nastavlja se akcija “Sunce u pelenama”

0

U sklopu humanitarnog projekta “Sunce u pelenama”  za pomoć porodilištu Opšte bolnice u Kotoru u petak 4. maja odžaće se vaterpolo utakmica “Sportom za bebe”.

Utakmica je u 20 sati na zatvorenom bazenu “Nikša Bućin”.

Učesnici utakmice su veterani vaterpolo klubova Primorac i Cattaro iz Kotora, a samoj akciji prethodiće i koncert Gradske muzike Kotor.

Takođe u petak  biće organizovan i nastup benda Fibra i Jelene Kažanegre.

U sklopu ovog humanitarnog projekta u subotu 5. maja organizovaće se i koncert klapa na terasi restorana Cittadella sa početkom  u 20 sati.

Natupiće Bisernice Boke, Bokeljski mornari, Dragana Bokan, Grota, Nada Baldić, Moderato Cantabile, Incanto i Bocca Nostra.

Cijena karte za utakmicu je 3, a za koncert 5 eura.

Karte će se prodavati na infopultu Shopping Centra “Kamelija” i u kafićima “Mocca”, “Portobello” i “Karampana” u starom gradu, a karte ćete moći kupiti i od mažoretki “Fešta” i od članica NVO “Šjore od mota” koje će tih dana prodavati karte po starom gradu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].