Nakon radova sve će biti vraćeno u prvobitno stanje

0
Radovi na donjem putu u Dobroti

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Obimni radovi na izgradnji kanalizacionog sistema i vodovodne mreže priobalnim putem u Dobroti što je svakako kapitalna investicija, na mnogim djelovima trase podrazumijevaju obustavu saobraćaja i prepreku za dnevno funkcionisanje života stanovništva.

Međutim, ono što građanima sve više smeta je način izvođenja radova, poslije kojih ostaju kako nam  svakodnevno javljaju polomljene tumbine, zatrpani mandraći, oštećeni trotoari, šahte, itd, ušto smo se i sami uvjerili.

Gdje su nadzorni organi i inspekcije pitaju slušaoci našeg radija.

Izvođač ovog posla je preduzeće “Jedinstvo” iz Užica a u ime nadzora firme “Dahlem” inženjer Pavle Ječmenica je za Skala radio kazao da se zbog kompleksnosti posla  na obalnom kolektoru izvođač u više navrata  vraća da radi, ali da će sve nakon završetka biti vraćeno u prvobitno stanje.

I sam izvođač ima probleme prilikom prokopavanja na samom gradilištu i zato je potrebno razumijevanje i strpljenje zbog otežane komunikacije na ovom putu, kaže on.

Na naše pitanje da li ćemo raskopanog puta u Dobroti dočekati turističku sezonu, Ječmenica je odgovorio da su izvođač, investitor i nadzor u stalnoj komunikaciji u iznalaženju rješenja da se ovaj posao kompletno završi do početka  sezone.

Ječmenica, kako je kazao, uvjerava građane da će sve biti učinjeno da to i bude tako.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].