Nakon kiše jedva do zgrada u Rakitama

0
ovako izgleda put u Rakitama

Vasko Ševaljević i Pavle Ječmenica

Vasko Ševaljević – Pavle Ječmenica

U naselju Rakite u Škaljarima se otežano saobraća posebno nakon jače kiše prošle sedmice kada je voda odnijela tamponski nanos sa gradilišta, kuda su prošle vodovodne i kanalizacione cijevi.

Radovi još nijesu završeni, u toku je revitalizacija vodovodne mreže.

Izvođaču je dat nalog da ponovo tamponizira gradilište i nakon toga kada se završi posao na vodovodnoj instalaciji radiće se podloga za vraćanje terena u prvobitno stanje, za Skala radio je kazao Vasko Ševaljević, menadžer projekta.

Što do tada i kako stanovnici mogu do svojih zgrada, Ševaljević nam je odgovorio da je isključiva obaveza izvođača radova da moraju održavati gradilište prohodnim, što će im naložiti tokom dana, po obilasku terena.

Budući da je voda isprala tampon, ponovo ga moraju vratiti kako bi se moglo funkcionisati u ovom velikom naselju, kazao je Ševaljević.

Predstavnik nadzora nad ovim poslom iz firme Dahlem, Pavle Ječmenica nam je kazao da ga pozovemo za dva sata kada završi sastanak.

Nakon dva sata pozvali smo gospodina Ječmenicu koji nam je rekao da je nadzor dao jasne instrukcije  izvođaču radova da što prije gradilište dovedu u pristojno stanje kako bi se normalno moglo pristupiti zgradama u ovom naselju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].