Najvrijednija nagrada je ona koja dolazi iz profesije

0

Dragica Tomas

Dragica Tomas

X Međunarodni festival glumca počeo je na Sceni 213 u Nikšiću, a prvakinja Crnogorskog narodnog pozorišta Dragica Tomas ovogodišnji je laureat nagrade “Veljko Mandić”.

Ona je za Skala radio kazala da joj ova nagrada znači više od ostalih, a dobila je sve što može da dobije umjetnik, zato što dolazi iz njene profesije đe je najteže dobiti priznanje.

I ne samo u ovoj branši nego uopšte najteže je od svojih biti priznat, kazala je Tomasova.

“Zato sam se i uzbudila jer mi glumci ne biramo sebe. Bar ne ja i  moj pokojni suprug  Petar Tomas koji je najzaslužniji za sve što sam do sada dobila. Mi nijesmo nikada imali nikog ko je za nas tako emotivno vezan ni direktora, ni kritičara, ni pisca ko bi za nas bio tako vezan da bi po nama planirao repertoar”, poručila je Tomasova.

Ni ovoga puta Dragica Tomas nije izostala da nam prenese emociju, kako je kazala, sve što iz Kotora dolazi pa i čestitke kod nje budi posebna osjećanja.

Kotor, Podgorica, Novi sad i Mostar za nju su posebni gradovi koji su je zadužili, ljepotom i ljubavlju, gradovi koji su joj mnogo dali.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].