Najviše prijava Komunalnoj policiji stiže za ukljanjanje ogradnih zidova

0
Kotor

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Uklanjanje nelegalno postavljenih privremenih objekata na području kotorske opštine je svakodnevna aktivnost kotorske Komulanle policije.

To su uglavnom ogradni zidovi, nastrešnice, garaže, balkoni.

Najviše prijava ovoj službi stiže na račun ogradnih zidova, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik opštinske Komunalne policije.

Značajna sredstva se svake godine odvajaju za uklanjanje privremenih objekata koji su podignuti mimo zakona i još uvijek nije definisana efikasna naplata troškova sudskih sporova i nadoknade štete.

Kada su u pitanju objekti u zoni morskog dobra, kotorska Komunalna policija, za razliku od ostalih službi u susjedstvu nije imala značajnijih aktivnosti, kazao je Vučinović.

Izvršna služba Komunalne policije je mnogo toga srušila, ali su dosta bespravnih objekata uklonili i sami građani koji su dobili rješenja za rušenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].