Najmlađi kod gradonačelnice pozdravili praznik

0
susret za pamćenje

Prijem učenika

tonski zapis sa prijema

Tradicionalno u Opštini Kotor na prijemu kod gradonačelnice Marije Ćatović praznik grada su pozdravili najmlađi učenici kotorskih škola.

Gradonačelnica Ćatović je kazala da su joj oni najdraži gosti, jer na mladima svijet ostaje.

Ona je podsjetila da se 21. novembra u Kotoru slave tri praznika, oslobođenje Kotora, Aranđelov dan i Gospa od Zdravlja.

“Na nama je da vam obezbijedimo vedru mladost i kvalitetno školovanje u Kotoru čiju dugu istoriju i kulturno nasljeđe ćete znati da čuvate”, kazala je predsjednica Opštine.

Iz dobrotske osnovne škole “Savo Ilić” učenici su gradonačelnici poklonili simboličan crtež sa naslikanim glavnim gradskim vratima i cvijetom kamelije, a učenica ove škole Maša Radovanović u svojoj čestitki  poželjela je predsjednici opštine da kako i do sada vrijedno radi na procvatu našeg Kotora, da zidine jača snagom uma, voljom i željom za stalnim napretkom.

Iz Muzičke škole “Vida Matjan” praznik u Opštini pozdravili su muzičkom čestitkom.

Jovana Radoman na flauti je izvela “Mađarsku rapsodiju”.

Profesor defektolog Željko Vukasović pozdravio je gradonačelnicu i njene saradnike čestitajući im praznik u ime najmlađih kotorskog Zavoda za gluvu djecu.

čestitka svome gradu
susret sa gradonačelnicom

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].