Naglo zaslanila Škurda

0
Kotor

Vasko Ševaljević

Vasko Ševaljević

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do naglog zaslanjenja vode na izvorištu Škurda u Tabačini sa kojeg se snabdijeva veći dio kotorske opštine i voda nije za piće.

Izuzetak su područja koja se napajaju sa izvorišta Orahovac na kome je salinitet vode u dozvoljenim granicama, pa pitku vodu ima Risan, Dražin Vrt, Orahovac, Ljuta i Sveti Stasije, zaključno sa Krivom ulicom, kaže za Skala radio Vasko Ševaljević, vd direktora kotorskog Vodovoda.

Radnici Vodovoda rade takozvanu manipulaciju sistema, i preko privremenog rješenja dio vode iz Regionalnog vodovoda iz rezervoara Škaljari će pustiti u rezervoar Mečerov brijeg sa jedne strane, a sa druge će se pojačati voda sa izvorišta Orahovac, i do kraja dana očekuje se stabilizacija vodosnabdijevanja na području kotorske opštine,  zaključio je Ševaljević.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].