Nadležni viđeli i reagovali

1
Sad se dobro vidi

Prije nekoliko dana naša sugrađanka Sandra Božović poslala nam je fotografije ograda od zelenila koje su gotovo prekrile trotoar pa tako ugrozile sigurnost pješaka i učesnika u saobraćaju.

Nadležni su viđeli fotografije i čili apal, tako da danas vidimo potkresano zelenilo i otvoreni pogled na glavnu saobraćajnicu i trotoar.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da nam šalju zanimljive fotografije i one koje opominju da zajedno učestvujemo u rješavanju problema, od najmanjeg do onog najvećeg. (email: [email protected])

Sve se može kad se oće

1 KOMENTAR

  1. Sve pohvale. A da nije Skale… zivjeli nam na mnogaja ljeta… preko Skale se mnoge stvari i rijese i zakuhaju zato je mnogo volini slusam. Bravo za posjecenu zivu ogradu, bravo za hitno djelovanje i reakciju na vrijeme.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].