Na kotorskom Fakultetu za pomorstvo novi studijski program politehnike u pomorstvu

1
Fakultet za pomorstvo u Kotoru

Danilo Nikolić

Danilo Nikolić

Na kotorskom Fakultetu za pomorstvo u posljednjih mjesec bilo je više aktivnosti, od kojih dekan Danilo Nikolić, izdvaja par gostujućih predavanja profesora sa univerziteta iz Graca i Niša, u okviru bilateralne saradnje.

Od Ministarstva nauke profesori kotorskog Fakulteta su dobili tri projekta u okviru naučno-istraživačke saradnje sa Slovenijom, a na konkursu ovog Ministarstva za nacinalne naučno-istraživačke projekte profesori ovog Fakulteta su prijavili pet projekata.

Novina na Fakultetu za pomorstvo je i skoro otvaranje novog studijskog programa, a to je četvrta godina specijalističkih studija politehnika u pomorstvu koja uključuje treću i četvrtu godinu nautike, brodomašinstva i pomorske tehnike, kaže dekan Nikolić.

Ovih dana na Fakultetu je bila komisija za akreditaciju ovog studijskog programa koji će početi sa radom u februaru naredne godine.

U subotu, 19. novembra Fakultet za Pomorstvo proslavlja svoj dan i tom prilikom biće uručene diplome i nagrade najboljim studentima ovog Fakulteta, zaključio je dekan Nikolić.

1 KOMENTAR

  1. Kakva politehnika ….najbolje je reformisati sve smjerove i izbaciti i nautiku i b.mas. pa svi u menazdere ,naucnike samo smo zaboravili da treba program malo pojacati jer se tu previse dizemo u nebo a ne znamo ni gdje smo s…..i

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].