Na koronu pozitivne još 182 osobe, prijavljena dva smrtna slučaja

5

 

Od posljednjeg presjeka u Crnoj Gori registrovana su još 182 slučaja koronavirusa, a preminule su dvije osobe iz Gusinja i Nikšića rođene 1957. i 1955. godine.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna iznosi 111, a od početka godine 120.

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 487 uzoraka na novi koronavirus. Registrovana su 182 novopozitivna slučaja infekcije, i to iz Podgorice 54, Berana 47, Nikšića 35, Plava 15, Andrijevice 14, Rožaja 10, Bara pet, Ulcinja i Tuzi po jedan”, saopšteno je danas iz IJZ.

Trenutno je u inficiranih koronavirusom 2085, što je na sto hiljada stanovnika 331. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 6712.

Prijavljen je oporavak kod 16 pacijenata.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka juna po opštinama:

Stope aktivnih slučajeva na 100 hiljada stanovnika po opštinama:

Berane 1283, Rožaje 679, Andrijevica 611, Nikšić 498, Plav 450, Bijelo Polje 436, Podgorica 273, Gusinje 236, Budva 208, Kotor 204, Pljevlja 201, Cetinje 168, Ulcinj 160, Mojkovac 151, Bar 117, Tivat 107, Kolašin 95, Tuzi 67, Plužine 62, Herceg Novi 52, Petnjica 36, Danilovgrad pet, Šavnik i Žabljak nemaju oboljelih od virusa korona.

5 KOMENTARI

 1. …A DANAS U 2020.godinu-“NA PODGORICU “CRVENO VO LIMO TE”.HIPER 1O1%”crnogorci”…DA “BAČITE BOMBE”…NA “KORONU 19/2O…?…JAVITE SE I KAŽITE PUČANIMA-A “ĐE JE GREŠKA”?…KO VAM TRAGOVE ZAMETNU ZA “GOLEŠ PLANINU”?
  E BO…NIKO KA VI?

  • Jordanizovani lažni ka tunj a nin,
   ali si išempija, pa svrakopišom, oli
   jolicom ispišivaš trtljarije ?
   Prebiraj po ćesi tarane i potražuj
   velika slova, a pencallo napuni tintom.
   U Perperu stara postava, na kafu,
   nabavila se i Frank-ova, pored CG .
   Korito je punano, samo ti fališ, da
   začiniš beśedu sa Nama fetivima, ali
   kalimero te drndinja, a Nama svejedno,
   Zalažani su prisutni, pa je puna kuća !

 2. …”CRVENO VOLIMO TE..”O5/O6/O7.O9.2020 GODINE PA DO JUČERANJEGA (BAKSUZNOGA BROJA) 13.O9.202O GODINE-KOJEMU JE “PRIVATNO PRISUSTVOVAO “GENERAL “NTV”-KORONA VIRUS-19.AGRONOM MAGISTAR SIMOVIĆ-DOPREŠEDNIK VLADE U “IZBJEGLIŠTVU”…..:

  1. OD.O9.2O2O.godine…UKUPAN BROJ SLUČAJEVA COVID-19 U CRNOJ GORI-TRENUTNO…1O91 BOLESNIKA!

  2. DO/NA 13.O9.2O2O GODINE…UKUPN BROJ SLUČAJEVA COVID-19 U CRNOJ GORI-TRENUTNO 2O85 BOLESNIKA…ILI ZA 8 DANA VIŠE 914 OBOLJELIH-ILI DNEVNO-PROSJEČNO 141 OBOLJELIH…?!!!

  U OVIM NAŠIM JADIMA-NEVINIH NEOPREIJELJENIH GRAĐANA-JEDINO NISU KRVI “DALTONISTI”…?!!! A SVI OSTALI-(POZNATIH VOĐA) “PIONIRI MALENI MI SMO VOJSKA PRAVA-ZA NAŠU BRUKU NE KRIVIMO GENERALA-NEGO ZLO PORIJEKLO-NASLIJEĐENO OD SRAMNIH PREDAKA…” -BROJA IM SE NEZNA -SU KRIVI”-…UZ MOJU OGRADU(NJIHOVO POMILOVANJE?)…KAKO JE TO LIJEPO OSTAVIO ČOVJEČANSTVU-NAPISAO FRANCUZ ONORE DE BALZAK…-DAVNO PRIJED VIŠE OD 2OO GODIN..:”DA INSAN-ČELJADE NIJE KRIVO AKO SE GLUPO RODI-NEGO AKO GLUPO UMRE”..?! OSOBITO ONI KOJI SU “DALTONISTI-CRVENDAĆI”-POD I NA JEZICIMA” !!!…ISKLJUČIVO(DOKAZANO U PASANE 32 GODINE! )”VIA VIRUSA CRVENO-ŠARENE LAŽI” PARTIJE-PARTIJA NA VLASTI..KOJE SU VARALE-PREDHODNO..PREVARENI NAROD”..!

  • Kuš Jordanizovani, napuni li oficirsku torbicu toilet papira , pa merdaš okolo
   u pelenama , utuli šteriku.

   • ..po Kotrskim portunima…Vi ste “original trupac brez glave i utrobice”-usput atestirani-potvrđeno- da se “OD NIŠTA MOŽE DOBITI MALO VIŠE OD NIŠTA”-U JUCKOM SMISLU…!!!

    ZATO VAM PREDLŽEM KAD MI “OTPISUJETE”-DA SE NE SLUŽITE-GLEDATE U OSOBENO ZRCALO…JER ONDA “STE LIČNI”-PA UMJSTO MENE-PREDSTAVLJATE SEBE-KOPIJA IZ ZRCALA…KOJU NI MIKELANĐELO NEBI “NACRTAO”?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].