Multimedijalna izložba “Riječ, slika i neprijatelj” od utorka u Kotoru

8
sa izložbe u Podgorici

Multimedijalna izložba “Riječ, slika i neprijatelj” biće otvorena u utorak, 22. jula u galeriji kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković”.

Izložba je bila dio istoimene konferencije koju su od 11. 13. novembra u Podgorici zajednički organizovali Medijski savjet za samoregulaciju Crne Gore, Udruženje nezavisnih elektronskih medija Crne Gore, Asocijacija komercijalnih elektronskih medija Crne Gore, Društvo crnogorskih novinara, Udruženje lokalnih štampanih medija Crne Gore i Institut za javnu politiku.

Otvaranje izložbe “Riječ, slika i neprijatelj” je u 21 sat.

Fotografije sa izložbe u Podgorici možete preuzeti na ovom linku: http://rijecslikaneprijatelj.me/galerija.html#pav

8 KOMENTARI

  1. Momire mora da si bulatović. ko bi drugi ovakvu glupost odvalio. što ne dođeš da vidiš. stisni petlju moj momire.

  2. Nije važno ko je đe, u koju partiju, kome pripada od koga ima lili nema interesa. Važno je samo viđeti ovo čudo zaista, naslovnice sa gadlukom baš koji ne štedi ni goste čag naše države, koji ne prezaju od svakakvih svinjarija koje iznose slikom i ništavilom od naslova. PI!

  3. …oli ne vidite..da vi jedan od organizatora “svega i svacesa” onaj ocalinko iz Instituta za javno je zdravo cakulati o trosku tovara?

    • Baš si jadna a tek koliko si ti sveznajuća ako si u muškom rodu isto neka u ženskom bude.Razumiješ li ti išta od ovoga ?pročitaj jednu knjigu možda će ti pomoći.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].