Mraz po staklu šara stiže Nova godina, a odlazi stara

3

Pretposljednji dan stare godine 30. decembar u Kotoru je rezervisan za program Dječije Nove Godine koji u jutarnjim urama u kotorskom Kulturnom centru počinje predstavom “Đeda Mraz Buka” u 11 sati, a u podne na istom mjestu biće priređen koncert za djecu pod nazivom ”Novogodišnja škovacijera”.

Na Pjaci od sata ili Trgu od oružja je koncert kotorskih mališana “Pjevajmo i plešimo do Nove”, a u u sali kina “Boka” je projekcija filmova “Petar Pan 2-povratak u Nedođiju”,“Sam u kući” i “Čudo u 34. ulici”.

U okviru novogodišnjeg programa za djecu je i podjela paketića na dječjem odjeljenju Opšte bolnice Kotor.

Ogromni kotorski Đede Mraz pojavljuje se u Hepeningu “Djeda Guliver” ispred vrata grada u 18 sati, kada će 13 metara visoki Djeda mraz podijeliti paketiće svoj djeci, uz light show, nakon kojeg će biti priređena žurka na Trgu od oružja.

Koncert za djecu Škovacijera benda je  u 20 sati na glavnom gradskom trgu, a sat kasnije na istom mjestu počeće koncert za mlade “Toć for party”.

Manifestaciju dječije nove godine organizuje Fondacija Kotorski Festival pozorišta za djecu, Turistička Organizacija Kotor, sa NVO “Karampana” pod  pokroviteljstvom Opštine Kotor i uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

3 KOMENTARI

  1. Ovaj naš narod nije nikada i ni sa čim zadovoljan. Odma kritike a još i nijesu viđeli taj program. Odma ne valja, a ima li išta što nama valja, i ko nam je po mjeri! Ajde više dosta nekakve ljudske aposebno Kotorske zlobe.

  2. Znaju oni šta rade, za koga i šta im donosi Guliver . Bolje i uspeli Guliver istina za više upotreba nego neuspeli Pinokio.

  3. a što đeci ne ponudite nešto normalno no da skaču,šljokice,light show i “Đeda Mraza od 13 metara” koji biće košta 13 hiljada.A organizatora više no za NATO samit na Cetinje. Što je ovo…opet samo neko da stavi pare u špag..a sve kao za đecu, jes malo sjutra.Ne zna se je li Đede Mraz a Djeda Guliver i je li dječje ili đečje odjeljenje..ma se zna da su rabote šporke ko i one ljetne,iz iste kužine,a sve kao za đecu

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].