“Moj svijet” Sergeja Ćetkovića najljepši spot na Eurosongu

2
Sergej Ćetković

Sergej Ćetković

“Moj svijet” pjesma Sergeja Ćetkovića u svijet, a njegov svijet je muzika.

Iz tradicionalno muzičkog Kotora, Skala radio pitao je popularnog pjevača koliko je ova pjesma koja je reprezent Crne Gore na ovogodišnjem Eurosongu već stigla do uha šireg auditorijuma.

“S obzirom da je prošlo višeod mjesec i puno toga je urađeno na promociji kako spota tako i pjesme, mogu reći da je pjesma već obišla svijet”, odgovorio je Ćetković.

Na pitanje koji je njegov osnovni opredjeljujući motiv koji ga je vodio do ovog festivala, popularni crnogorski pjevač je kazao da je prije svega velika čast što će u Kopenhagenu predstavljati svoju, državu, sebe i svoju muziku i sve što je radio unazad 15 i više godina.

Težak je i veliki zadatak da se Crna Gora ove godine, ako Bog da nađe u velikom finalu i da pjesmu otpjeva dva puta.

Sergej se nada dobrom plasmanu, na dobrom smo putu, odrađen je dobar dio posla i imamo dobru pjesmu, konstatuje on.

Spot, može li se reći i turistički proizvod, muzička slika i prilika naših kontrasta, prirodnih ljepota i tradicije koja je takođe očigledna, pitali smo Ćetkovića.

Na spot već ima odjeka iz svijeta, odgovorio je i dodao da je njegov tim obišao Amsterdam i London kao najveće centre, mjesta gdje se  održavaju najveće Eurosong žurke koje puno znače u ovom poslu.

U samom predstavljanju kao pjesme tako i Crne Gore. priča Ćetković za Skala radio, dobili smo komentar da je ovo najljepši, ako ne i najbolji spot na Eurosongu ove godine.

Ćetković je podsjetio da je spot radio Aleksandar Kerekeš, njegov diugogodišnji saradnik, i mišljenja je da je urađen jedan kratki igrani film od tri minuta kako nalažu propozicije ovog fetivala.

“Komentari su divni, napravili smo jednu lijepu i muzičku i video priču, kakva je bila ideja od samog starta da to ne bude klasična video razglednica, sa svim atraktivnim lokacijama koje se mogu vidjeti u Crnoj Gori, već smo tražili da to bude malo drugačije, a da opet ljudi prepoznaju sve ono što Crna Gora može da ponudi”, rekao je Sergej.

Ovaj spot ide u prilog Eurosongu, ali i predstojećoj turističkoj sezoni u CG.

Na naše pitanje da li profesionalac Sergej Ćetković ima tremu, umjetnik je odgovorio da treme uvijek postoji, velika je odgovornost, veliki trud i rad. ali trema predstaje onog trenutka kad izađe na scenu, jer je to ipak njegov teren i Sregej je naziva pozitivnom tremom.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].