Mladi promovišu volonterizam, humanitarne akcije, kulturu i ekologiju

0
Aleksandar Kaluđerović

Aleksandar Kaludjerović

Aleksandar Kaluđerović

Predstavnici Omladinskog kluba Kotor koji djeluje kao klub nevladine organizacije “Koltrina”, u utorak 8. septembra u  press sali kotorskog Kulturnog centra “Nikola Đurković” održaće prezentaciju svojih dosadašnjih aktivnosti i predstaviti nacrt planiranih aktivnosti do početka sljedeće godine.

Aleksandar Kaluđerović, PR i jedan od osnivača kluba je za Skala radio podsjetio da je Omladinski Klub Kotor organizacija mladih ljudi, nastala na  prijedlog Kulturnog centra i Fondacije Kotorskog festivala pozorišta za djecu, čiji je cilj promocija kvalitetnog života mladih kroz razne aktivnosti u lokalnoj zajednici, poput volonterizma, humanitarnih akcija, dešavanja kulturno-umjetničkog i zabavno-rekreativnog i ekološkog karaktera.

Planirano je da se svakog mjeseca, u saradnji sa lokalnom zajednicom, organizuje više događaja umjetničkih, humanitarnih i zabavnih sadržaja.

Kaluđerović na prezentaciju poziva sve mlade i one koji se tako osjećaju, zatim predstavnike medija, ljude iz svijeta kulture, prosvjete i sporta, kao i predstavnike lokalne zajednice, da se upoznaju sa radom kluba i njegovim saradnicima, ambicijama za jačanje kulturnog života grada i podsticanje aktivizma mladih.

Promocija je rezultat CreActive projekta Građanskog kreativnog centra sa Cetinja koji je podržao Fond za aktivno građanstvo FAKT, a finansirala ga je Komisja EU u Crnoj Gori.

Promociju je takođe finansijski i logistički podržao Sekretarijatu za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor, podsjetio je Kaluđerović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].