Miodraga Vlahovića: Odbijanje prijedloga Đukanovića i Pajovića politički neodgovorno

3
Miodrag Vlahović

Opozicione partije treba ozbiljno da razmisle o konceptu koji je ponudio g. Pajović i o konkretnoj ponudi koju je prezentovao premijer Đukanović.

U oba slučaja, a to je, zapravo, postala jedna cjelina, biće izuzetno teško objasniti i domaćoj javnosti i inostranim partnerima, a pogotovo onima iz EU, da se odbija platforma i koncept koji omogućava direktno učešće opozicije u kreiranju pravila i uslova za održavanje demokratskih i slobodnih izbora.

I više od toga – ignorisanje ove ponude bi upućivalo na neprijatni zaključak da djelovanje i zahtjevi nekih političkih lidera u Crnoj Gori i njihovih partija i udruženja, nijesu bili usmjereni prema traženju održivih i kredibilnih političkih rješenja, već su bili, sada je to još jasnije, pokušaj da se na sporedna vrata zauzme vlast u Crnoj Gori.

Vidim da su neki požurili da to odmah odbiju. Nijesam siguran da im je to baš mudro, ali sam sasvim uvjeren da je to politički neodgovorno.

3 KOMENTARI

  1. Blago nam je bilo dok smo PREDLAGALI, jer sad PRIJEDLAŽEMO,
    Lijepo nam je bilo dok NISMO bili nacionalisti , sad tvrdimo da NIJESMO šovinisti. Jadna Jugoslavijo, jadni Tito da si makar Ti mogo biti vječan.
    Sjećam se kad su pompijeri za Titovu smrt objavili UMRO JE NAŠ NAJVEĆI VATROGASAC !
    Imali su pravo i ON je znao KAKO sa ovim prevrtljivim narodom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].