Minister Leks, zvani Montanjar biće ipak spaljen na lomaču

3
Kapo kotorskog karnevala

Luka Knezović

Luka Knezović, kapo kotorskog karnevala

Kiša i loše vrijeme juče su spasili od lomače glavnog krivca za sve loše u Kotoru prošle godine Ministera Leksa, zvanog Montanjar.

Ovogodišnji krnjo po pisanju humorističkog lista “Karampane” je kriv što se drevni Kotor po novome i lijepome zakonu briše sa spiska gradova, a upisuje u spisak naseljenih mjesta.

Takođe se uz sve nedaće krivi, što u Menadžment planu Crne Gore skoro da nema predstavnika iz Kotora, kao i za brojne komunalne  probleme poput gradnje sportske hale kao Skadra na Bojani ili prazne opštinske kase, kao i što pare od lučke takse idu za Podgoricu, a nama od furešta ostane gužva, buka i smet.

Odloženi tradicionalni kotorski karneval zbog lošeg vremena biće održan u nedjelju 4. marta sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

3 KOMENTARI

  1. da zato jer su ovo najpljaviji osvajaci boke kotorske,pradjed rodjen u republiku, a praunuk u naseljeno mjesto,mozda je to dobro da ako se ovi velegradjani vrate u svoje gradove pa nas puste da zivimo kao normalan svijet.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].