Mini odmor za osnovce i srednjoškolce

0
Gimnazija i Srednja pomorska škola u Kotoru

Osnovne i srednje škole u Crnoj Gori neće raditi danas 2. i sjutra 3. novembra, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Iz tog resora su naveli da je školskim kalendarom za 2015/2016. godinu osnovcima i srednjoškolcima predviđen manji odmor nakon prvog klasifikacionog perioda, tako da je prvi radni dan nakon odmora srijeda, 4. novembar.

Ministarstvo prosvjete je, kako su podsjetili, 18. juna ove godine donijelo Školski kalendar za 2015/2016. godinu kojim je utvrđeno da se prvi klasifikacioni period u osnovnim i srednjim školama završava u petak 30. oktobra, a da drugi počinje u srijedu 4. novembra.

“Na osnovu propisanog broja radnih dana u školskoj godini odlučeno je da dva dana između klasifikacionih perioda budu neradna”, zaključuje se u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].