Milić kod gradonačelnice Ćatović

0
Milić - Ćatović

Milić – Ćatović

  Milić – Ćatović

U okviru planiranih posjeta gradonačelnicima Crne Gore, u posjeti Mariji Ćatović gradonačelnici Kotora bio je Srđan Milić predsjednik SNP-a Crne Gore.

Lider SNP-a i gradonačelnica Kotora razgovarali su o temama od interesa za grad Kotor i lokalnu upravu, kao i o odnosu vladajuće koalicije u Kotoru i opozicije u okviru koje SNP konstruktivno radi u interesu ovoga grada, kazala je Ćatovićeva, novinarima nakon razgovora iza zatvorenih vrata.

Takođe su Milić i Ćatovićeva razgovarali o Evropskoj povelji o finansiranju lokalnih samouprava i njihovoj decentralizaciji.

Inicijative SNP-a oko ocjene ustavnosti dva Zakona, o budžetu i Zakona o imovini i dalje jačanje uloge zajednica opština Crne Gore, teme su o kojima smo podijelili mišljenja, kazao je Milić.

Na pitanje Skala radija da prokomentariše izjavu visokog funkcioneta SNP-a o potrebi ulaska policije u lokalne uprave u Crnoj Gori, Milić je odgovorio da mu je žao što se loše protumačila Šćekićeva izjava.

On je govorio da se treba obezbijediti neselektivnost u dijelu nadzorne funkcije, budući da su svi javni funkcioneri podložni javnom sudu.

Previše je javne polemike o tome što se dešava u lokalnim upravama, a malo tačnih informacija o tome u kakvom se stanju one nalaze, rekao je Milić.

Što manje sanzacionalizma, a što više činjenica, poručio je on.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].