Medojević: Vlada teokrata i tajkuna, Milova vlada kontinuiteta, Krivokapić se sprda sa državom i biračima

1
Nebojša Medojević

Nakon što je objavljen spisak kandidata mandatara Zdravka Krivokapića, u kojoj nema političara oglasio se predsjednik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević koji tvrdi da je riječ o vladi kontinuiteta, te da je riječ o vladi koji su kreirali rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović i vlasnici Vijesti Miodrag Perović i Željko Ivanović, kako su obećali predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

Evo koga je Krivokapić predložio za ministre, Abazović predložen za ministra odbrane

“MILOVA VLADA KONTINUITETA!!! KRIVOKAPIĆ SE SPRDA SA DRŽAVOM I BIRAČIMA!!!Vlada kontinuiteta. Eksperimentalna Vlada koju su kreirali Gojko Perović, Vlado Božovic, Miško Perović i Željko Ivanović. Vlada koju su obećali Milu Đukanoviću”, napisao je Medojević na Facebooku.

On tvrdi da nema ništa od reformi i demontaže sistema.

“Sve je jedna velika prevara naroda i opasno igranje sa sudbinom države”, smatra Medojević.

On tvrdi da se radi o mandataru koji ne može jedan dan da održi datu riječ.

“Ovo su ti čuveni “eksperti” . Sve anonimusi bez ikakvog iskustva i referenci. U ovoj Vladi ima više DPS-ovaca nego u Vladi Duška Markovića. Vlada teokrata i tajkuna. Idemo nazad u srednji vijek. Ovo je istorijska prevara birača koji su glasali za PROMJENE”, zaključio je Medojević.

CdM

1 KOMENTAR

  1. O MEDOJEVIĆU JUNČINO-KONTAJUĆI OD KOSANICE..PO DUBINI-sVI STE VI SANDŽAKLIJE-SPORNO NIJE-JEDINSTVENI KAD STE U PITANJU VI I VAŠ SaNDĆAK? JER U SVE DRUGO-DRUGE NE VJERUJETE-GLEDAJUĆI-SEBE U ZRCALO?! ZATO SI NEPODOBAN I NEPOUZDAN..ZA SARADNIKA-BILO KOJEG KOVA?! OVO TVRDIM I NE IZMIŠLJAM-NEGO ČITAM VAŠE BIOGRAFIJE-RECIMO TVOJU?..POARANU-ČINODEJSTVOM..ONOG “KOTORANINA”..RANKA KRIVOKAPIĆA(NIJE OD KREKOVIĆ))-PA JE..TU ZATO- PO MALO OŠTEĆEN..I TEBE ZERICU SVEO U OŠTEĆENE-OKRENUTE SVOME ZRCALU-ZALJUBLJENOM U SVOJE “PUSTE SNOVE-CILJEVE”)-JA TI JEMMAC-ŠTO JE POTVĐA VŠIE-DA STE SLIČNE-ILITI ISTE PREVRTLJIVE-POLITIČKE “KULTURNE NARAVI”-CILEVA..SAMO ZA SEBE I SVOJU BLIZNICU ?!..ZATO “SANDŽAKLIJSKI VOJVODO”–BATALI SE POLITIKE I VRATI SE STRUJI-ELKTIČNOJ ENERGIJI’za koju imš verifikvanu diplomu!!! Polazeći od činjenice nije “svako ture za vezra”-pa ni ti za političira–(JALOVCA- Jevropskih svatanja)..Mnogo treskaš-ka kabel koji ima neđe” kratki spoj”?

    ZATO POSLUŠAJ ME MEDOJEVIĆU!..JER TI ĆEŠ IMATI PRILIKU DA SE DOKAŽEŠ U STRUCI-A MI (NAROD)-REDOVNO SNADBIJEVANJE STRUJOM-BEZ STRAHA OD “KRATKOG SPOJA”…NEUKOG ZANATLIJE-PRIUČENOG (NEIŽIVLJENOG?)..POLITIČARA”-OPASNOG PO “STRUJNO VRZINO-KOLO”??!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].