Med i mlijeko, brda i doline

9
Kotor

Anketa Skala radija

anketa

Na pitanje Skala radija što nervira građane Kotora u predizbornoj kampanji, uglavnom su odgovorili da im najviše smeta zvono na vratima sa propagandnim materijalima različitih političkih stranaka, a na televiziji i radiju preskoče sve ono što ih nervira.

Svi sve obećavaju, med i mlijeko, brda i doline, a poslije izbora sve isto, kažu Kotorani koje smo zatekli na gradskoj pijaci i rivi.

Jedan naš sugrađanin kaže da je mnogo i često kampanja.

“Slabo se živi, jer kad privreda ne radi nema boljitka. Svi se nadamo da će nam Evropa pomoći, ali niko neće u Crnu Goru bez svog intEresa”, kazao je on.

“Najviše me nervira ova nesloga među ljudima“, kazao je za Skala radio jedan stariji sugrađanin pitajući se “ima li čovjeka u Crnoj Gori koji može reći stop, ovako ćemo i drugačije nikakako. Tito je bio jedini, i ko mu je smetao skinuo ga je”, zaključio je on.

Mlađu Kotoranku, kako kaže, iritira što će poslije izbora sve  biti isto, a ovih dana se ne može živjeti od obećanja.

Mnogi prosječni građani su po ručku gladni, a političari to ne vide i svi sve obećavaju, poručila je sredovječna građanka Kotora.

9 KOMENTARI

  1. Neka ne daju ni ovoliko.Brao Radio Skalo bez velikoga trambunjanja a naročito od nekih što bi opet da smo pod Srbijom.

  2. Novinari me najviše nerviraju i to oni koji se prevrću kako ko dođe ili treba doći na vlast a znamo đe su i ko su.
    Pogledajte ih u lokalni servis, sve klase i eksperti od popa Moma.

  3. žao mi je što mene nijesti ptali. Zato odgovaram ovim putem. Najviše me nervira SDP kao da ih ima -Najviše ih je u vrhu vlasti a najmanje, tj ništa za Kotor nijesu makli niti učinjeli.

  4. Krasni su, originalni nadasve. A kampanja tek. Neki se trude da imitiraju razvijene zemlje u kampanji pa ispadaju smiješni.Za karneval inspiracije koliko te volja.

  5. Jeli tačno da radio Skala neće ništa da daje od srpskih stranaka na tribine ne idu. Miolim vas da mi odgovorite što je to?

  6. Vjerujem samo Milu ma kami su njegovi nešto u Kotor liše pojedinaca i predsjednica se isto trudi i čini barem nariodu koliko može.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].