Mart mjesec sadnje cvijeća i uređenja zelenih površina

3
ljepši izgled grada

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Proljeću u susret, cvijetnim alejama baš ovih pretproljećnih dana je potrebno ukrasiti javne zelene površine, parkove i dvorišta u Kotoru.

Komunalci su na nekim mjestima u kontakt zoni sezonskim cvijećem osvježili prostore, a u Javnom komunalnom preduzeću su pojačali aktivnosti uzgoja sezonskog cvijeća i apelovali na  škole, kulturne ustanove, mjesne zajednice da ukoliko imaju potrebe uzmu sadnice cvijeća i ukrasnog bilja koje bi im doniralo ovo preduzeće.

Zoran Mrdak, direktor Komunalnog preduzeća poziva građane i predstavnike institucija da se angažuju i uzmu određene količine cvijeća za sadnju i time svi zajedno doprinesu ljepšem izgledu grada.

Takođe je važno sačuvati već posađeno ukrasno bilje po parkovima, duž trotoara, ispred javnih utanova, kako od kućnih ljubimaca, tako i od vandala i onih kojima je najlakše iščupati pa presaditi u svoj vrt, umjesto da dođu i besplatno dobiju željene biljke, kazao je Mrdak.

3 KOMENTARI

 1. Ako bi nešto trebalo konačno urediti u našem naseljenom mjestu,
  onda je to ono ruglo od zelene površine i parkinga kod Apoteke
  na Plagentima. Ispred stambenog bloka “D”.
  Kao da se ono parče travnjaka nalazi na nekom
  divljem mjestu, ili na famoznim Vasovim vodama. Bez reda i
  poretka tu vozači parkiraju kola kako im se svidi.
  A kad pada kiša, tuda se bez gumenih
  čizama ne može proći.

 2. E kada bi naši komunalci vidjeli i znali kako se to radi u svijetu i kako se uređuju parkovi i leje? Ovo nije ni za sporedni put negdje u razvijenijem svijetu. Nego, koliko i kako znamo i ne umijemo o!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].