Marković: Mandić se ponaša kao zvanični predstavnik Srbije!

0
Jelena Marković

Prilikom nedavne posjete Mađarskoj, predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je posjetio eparhju CrkveSrbije, kazala je potpredsjednica Liberalne partje Jelena Marković i dodala da se ovaj podanik se ponaša kao zvanični predstavnik Srbije!
Ovi naši mulavi ćute, naglasila je ona!
Mandić nastavlja da se ponaša kao i kad je bio u opoziciji, zastupa Srbiju i Crkvu Srbije. Ovo pokazuje da on ne može izaći iz tog svog ideološkog okvira i ako pokušava prevariti domaću i inostranu javnost, a prije svega međunarodnu zajednicu. Samo treba gledati šta radi, a ne šta govori jer njegove riječi su bezvrijedne. Zato ponovo upozoravam EU, SAD i Nato da ne zatvaraju oči pred ovim što nam se dešava i da jasno kažu da Mandić nije prihvatljiv za njih, i da preduzmu korake kako informacije Natoa ne bi došle u njegove ruke. Mi imamo ključne ljude na državnim pozicijama kojima nije stalo do interesa Crne Gore i njenog puta ka EU. Imamo predsjednika Milatovića koji se savija pred Vučićem i koji daje primat tuđoj crkvi, Crkvi Srbije, to se jasno vidi i oni to ne mogu da sakriju jer previše su u obavezama prema Vučiću. Vidi se kome daju primat, a ovi naši podanici su u službi Crkve Srbije i Vučića i Porfirija.
Šta očekivati od nekog ko je državljanin Srbije i onog ko je pokušao državni udar u CG za koji mu se sudi. Zar taj čovjek može predstavljati Crnu Goru u njenom interesu? Pa naravno da NE!
EU I MEĐUNARODNA ZAJEDNICA NE SMIJU NA OVO DA ĆUTE JER JE PREKRŠEN USTAV I ZAKONI CRNE GORE, poručila je Marković.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].