Marija Vučinović: Očekujem poziv od DPS-a

7
Tivat

Hrvatska građanska inicijativa ni nakon 36 dana od završetka izbora u Tivtu nije dobila nikakav poziv od Demokratske partije socijalista oko moguće nove koalicije, izjavila je Marija Vučinović, predsjednica ove partije gostujući u emisiji Skala radija “U žiži”.

Ona je kazala da žali zbog toga, ali da poziv čeka i da misli da će ubrzo do njega doći.

Vučinovićeva HGI vidi u vlasti, jer smatra da je ta partija bila dobar partner vladajućoj koaliciji u proteklom periodu.

“Za nas je vrlo bitno da smo postigli uspjeh u Tivtu, jer to znači da su nas birači, građani Tivta, podržali i da su nam dali mogućnost i daljeg učešća u vlasti. Za razliku od prethodnih izbora, sada ima više kombinacija pravljenja vlasti. Jedna varijanta je DPS-SDP bez Hrvatske građanske inicijative, druga varijanta je da uđe i HGI praveći trojnu koaliciju, kako bi se napravila čvrsta vlast. Postoji i varijanta DPS, HGI i Liberalna partija. Ta koalicija je realna jer se pokazala djelotvornom u Podgorici i Kotoru”, kazala je Marija Vučinović.

Ona je dodala da će varijanta da HGI i Liberali sa DPS-om naprave koaliciju zahtijevati drugačiju strukturu vlasti u Tivtu, više pozicija članovima ove partije, jer Hrvatska građanska inicijativa ima kvalitetan kadar.

Drugim riječima, čekanje ima svoju cijenu.

Stvaranje neprincipijelne koalicije, koja je moguća bez DPS-a ipak nije realna opcija, smatra Marija Vučinović.

7 KOMENTARI

  1. Slažem se Milane pravo zboriš naduvani , da u je koji cenat više đe bi bio ta beleca od Kankaraša.A kad im trebaju Hrvati onda su manji od makovog zrna.

  2. Oj Ivana srpska glavo, tvoji na vlast neće nikad. Uzimate vi dosta, ali od onih koji su protziv Crne Gore. Zaludu vam je.

    • O cemu pricas ? Stidi se ! HGI je stranka koja je sa najmanjim budzetom i sa najmanjom politickom moci a toliko je uradila kad je u pitanju pomoc gradjanima, bez obzira kojoj vjeri ili narodnosti ili cak partiji pripadali, raspitaj se malo pa onda prosipaj pamet

  3. Gospođo Vučinović,ne žalite ! Budite veseli i sretni kada vam je bog dao-uz vašu pomoć- da ostanete čisti i uspravni u ova smutna vemena-kao posledice “tranzicionih operacija” zadržavanja na vlast po svaku cijenu-a o trošku /ne/zavedenoga naroda! Dosta ste bili dekor na političkoj sceni grešnicima pred bogom i narodom! Usudio bih se reći ,bili ste im “deterdžent”-lisija za spiranje,ispiranje,predpranje i pranje njihovih biografija obrljanih-izglibanih,počev od farme krava u Grudi pa do Neretve-Kupe-Save i diljem nam bivše domovine SFRJ!!!

  4. Na žalost moj Milane,nisu oni-on prisvojio Pitera Maka,no je Piter Mank alijas Petar Milov porobio sve njih u Tivat i tako redom do Podogorice-za/na/ ove prve 99 godina?! To se zove “tranzicija”-o trošku naroda kojega čekaju “tranzicioni krediti”koje će vraćati sve generacije do sukurdova-oli ti deveto koljeno-prevedeno na nanaški jezik -tristotine godina-ko živ ko mrtav!!! Nažalost,dužnici ostaju-kao obnovljivi izvori,odnosno mi i naši potomci?!!!!

  5. Gospođo Vučinović, dobro im naplatite za nekorektnost i čekanje. 200 glasova manje je dobio onaj naduvani gradonačelnik a svi su mu pomagali. prisvojio je čak i Pitera Manka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].