Marija Ćatović tužila Alena Kovačevića

12
Marija Ćatović

Nakon najave u više navrata da će podnijeti krivičnu prijavu protiv PC Riviera Kotor i njenog izvršnog direktora Alena Kovačevića, gradonačelnica Kotora Marija Ćatović je, kako saznaje Skala radio iz svojih izvora, presavila tabak i danas predala tužbu Osnovnom sudu u Kotoru.

Gradonačelnica nije željela da se oglašava po ovom pitanju, ali je Skala saznala da je tužba rezultat čestih, po mišljenju gradonačelnice Ćatović, neosnovanih optužbi na njen račun, uvrijedljivih konstrukcija i laži čiji je krajni cilj bio diskreditacija njenih nastojanja da sačuva opštinsku imovinu, ali i svojevrstan pritisak na pravosuđe naše zemlje.

Kovačević je do sada četiri puta tužio kotorsku gradonačelnicu i sva četiri puta tužba je odbijena kao neosnovana.

Kako ni nakon toga Kovačević nije prestajao u dijelu medija da vrijeđa i napada Mariju Ćatović, koja je na uvid ponudila kompletnu dokumentaciju iz koje se lako može provjeriti što je suština spora u koji su se krajem prošle godine protiv Kovačevića uključili i manjinski akcionari, gradonačelnica je realizovala ranije obećanje dato medijima da će podnijeti tužbu protiv izvršnog direktora PC Riviera Kotor i njegovog izvršnog direktora.

Saznajemo takođe da će Marija Ćatović tražiti pozamašnu oštetu, a da će sredstva koja dobije raspodijeliti humanitarnim i drugim organizacijama za koje bude smatrala da su im potrebna.

12 KOMENTARI

 1. Opet ti je proradio minimalni mozak grancigula. Moj interes je istina a tvoj lažavina. To ti je sve lako ispitat. Ali zašto bi kad je ljepše a niko tako krupno kao mačkulja(grancigula) ne laže. Samo naprijed, od tebe se drugo i ne očekuje.

 2. Da mačkuljo (grancigula) imaš mozga znao bi da je to trgovina akcijama. I ti si mogao, kad se izvučeš iz onih šupljina na kemenim pontama da kupiš. Ali ne vjerujem da si mogao iz lokve na suvo.

  • Ne mogu vjerovati da citam ovoliku kolicinu gluposti,ali od koga je ne moze se nista bolje ni ocekivati.Jesu li bar tebi omogucili da tako kupis koju akciju posto vidim da ih branis iz petnih zila.Samo neko ko ima veliki interes moze pisati ovakve bljuvotine.A kod tebe je to slucaj,ako ne to, onda ti stvarno treba jedan detaljan pregled sufita.

 3. U velikom “strahu” od “domoljuba” kojima je jedini zadatak da štite lik i djela njihovih idola-idiota,reći ću da je Kotor pun do vrha raznoraznih alena-alenčića svih boja i nacija kojima je do Kotora koliko meni do Sjevernog pola! Znate koliko me “čuda-mržnje”stiglo od ovih “domoljuba”kada sam pisao o Alenu Kovačeviću i njegovim (ne)djelima koje sprovodi u Kotoru uz pomoć”nevidljivih” moćnika od Kotora do Podgorice!! Doći će vrijeme,obećavam i to vrlo brzo, i saznaće te izravno ime i prezime jednog od “saradnika” ovog vrlog “novopečenog crnogorca-kotoranina”-po principu Šinavatre,koji pomalo-“nečujno” koči izlazak istine na viđelo po predmetu “RIVEJRA -OPŠTINA KOTOR,čitaj MAJA MARIJA ĆATOVIĆ!

 4. Za sada je jedino jasno ko je sa kime bio u dilu kad se ”prodalo” 20 000 m2 za 75.000 E, u centru Kotora.

 5. Ako dobijete ovaj spor i vratite zemlju koju građani plaćaju treba vas gospođo nagraditi i ne dozvoliti da idete ća u penziju ili đe drugo sa ovoga mjesta.
  Daj Bože jer se ova lupeština više ne može izdržati.Ja se ne mogu često javljati od gluposti koje vidim i čitam od pojedinaca koji nemaju izgleda što činjeti pa se zabavljaju i vrijeđaju,ali sam morao za ovu vijest. Sretno gospođo Majo.

 6. Bravo Majo. Raskrinkaj te prevarante. Sad će se otkrit i oni koji su mu davali podrđku iz Vaših redova. Raduje me što ste Vi stali na kraj toj organizovanoj grupi. Kovačević ne bi mogao sam ništa uradit da nije imao pomagače. Oni nijesu mogli biti iz opozicije. Zar nije sam rekao u medijima da su mu se izvinjavali iz opštinskok odbora DPS-a. Ko to gospođo Majo? To treba da kaže na sudu. Puno pozdrava. Višnja

 7. Očekivati je da gospodin krene sa pričom o plaćenim i potplaćenima, o korupciji i mitu i svemu što on u stvari čini i činio je do sada od sudova do pojedinih medija.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].