Marija Ćatović primila ambasadorku Hrvatske Ivanu Perić

4
sa prijema

Gradonačelnica  Kotora Marija Ćatović primila je danas novoimenovanu hrvatsku ambasadorku Ivanu Perić, generalnog konzula Boža Vodopiju i atašea Martinu Krajčić.

Ambasadorka Perić je posjetu crnogorskim gradovima počela iz Kotora.

Gradonačelnica  Ćatović je upoznala ambasadorku sa brojnim zajedničkim projektima Kotora i hrvatskih gradova.

Među njima je istakla projekte koji se već uspješno realizuju projekat “Dubrovnik – Kotor – gradovi knjige”, kao i zajedničku kandidaturu gradova Dubrovnika, Mostara i Kotora za domaćina Mediteranskih igara 2021. godine.

Kotorska gradonačelnica je kazala da grad Kotor ima stalne kontakte sa Zagrebom, Trogirom, Dubrovnikom, Solinom, Rijekom i drugim hrvatskim gradovima.

Ambasadorka Perić je iskazala zadovoljstvo i želju da se ta saradnja proširi tokom njenog boravka u Crnoj Gori, jačajući još više veze između dvije susjedne zemlje.

sa prijema

4 KOMENTARI

  1. Hoće li mi neko objasniti kako neko može biti “Gradonačelnik” nečega što nije grad nego “naseljeno mjesto – opština” ???

    • To ni meni baš nije jasno. Dozvolili smo da nas degradiraju iz grada u naselje,pa mi nije jasno kako može biti gradonačelnik ako nismo grad? Kotor je najstariji grad u CG, grad koji baštini više od 60 odsto kulturnoga blaga cijele države, a tretiraju nas kako već znamo! Samo kad dođe neka delegacija, i onda nadrljamo jer nas blokiraju pa nam na jade izađe! Jad i bijeda! Da živimo bolje!

  2. Maja Catovic moze biti ambasador Crne Gore u Hrvatskoj, a moze li Maja Catovic biti takodje ambasador Hrvatske u Crnoj Gori…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].