Marija Ćatović primila ambasadora Kraljevine Norveške Nilsa Ragnara Kamsvag

4
Sa prijema

Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović primila je danas Ambasadora Kraljevine Norveške Nilsa Ragnara Kamsvaga koji je boravio u Kotoru u sklopu programa posjete Crnoj Gori od 31.05. do 03.06.2011.

Prijemu su prisustvovali Rajko Radević, koordinator projekta reforme sektora bezbjednosti i odbrane u Crnoj Gori koji podržava Vlada Kraljevine Norveške i Jelena Stjepčević, savjetnica za međunarodnu saradnju u Opštini Kotor.

Gradonačelnica Ćatović i ambasador Kamsvag razgovarali su o pitanjima vezanim za funkcionisanje opštine Kotor, izazovima, budućim planovima, kao i o potencijalnoj saradnji sa Kraljevinom Norveškom, koja bi bila u obostranom interesu.

Ambasador Kamsvag je tokom sastanka informisan o Kotoru kao gradu pod zaštitom UNESCO-a, međunarodnoj saradnji, razvojnim prioritetima grada, posebno u oblasti turizma.

4 KOMENTARI

  1. Vojvotkinju od Crne Gore. Za nju se zalaže više no oni koji se u nju kunu. Neće joj tvoja zajedljivost naškoditi. Ti samo to i možeš.

    • Što si toliko zao, kolika količina muke tvoje? Bio bi takav bolji ?
      Imaš li bar trunke džentlmenstva? Mlada sam i zapanjuje me ljudska zloba u ovim količinama , zato daraga Skalo i dobro je i nije što puštate sve.Ma dobra je slika ljudi ali ne i gemeralno mentaliteta, Bokelji su vazda pitomi bili! Što je ovo, ko su ovi ‘????

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].