Marija Ćatović i Nikola Bukilica čestitali građanima Dan nezavisnosti

0
Marija Ćatović i Nikola Bukilica

Dan nezavisnosti Crne Gore u ime opštine Kotor i svoje lično građanima je čestitala gradonačelnica Marija Ćatović.

“Osmu godinu svoje obnovljene državnosti Crna Gora proslavlja kao stabilno društvo koje sigurno korača ka evropskim integracijama, prepoznatiljvo u regionu i šire.

U takvoj Crnoj Gori ,multikulturalni i multikonfesionalni  Kotor čija je istorija sastavni dio evropskih tokova predstavlja primjer suživota, tolerancije i razumijevanja.

Dragi sugrađani sa iskrenim ponosom,  još jednom vam čestitam 21. maj – Dan nezavisnosti”, navodi se u čestitki gradonačelnice Ćatović.

*  *  *

U ime Skupštine Opštine Kotor i svoje lično, svim građanima Opštine najiskrenije čestitke povodom 21. maja Dana nezavisnosti Crne Gore uputio je Nikola Bukilica, predsjednik lokalnog parlamenta.

”Na Referendumu 2006. godine Crna Gora je voljom građana obnovila svoju nezavisnost. Danas, trudimo se da  naša Država ostvaruje napretke u integracionim procesima, da poboljšamo kvalitet života svih naših građana, da omogućimo mladim ljudima školovanje, poboljšamo zdravstvenu zaštitu, sveukupno da podižemo sisteme kvaliteta.

Suočeni sa nesagledivim teškoćama koje naši susjedi doživljavaju kroz elementarne nepogode koje su ih pogodile sjećamo se i naše iz 1979. godine i pokušavamo dobro dobrim vratiti.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, uvjeren sam da će Kotor svojim tradicionalnim vrijednostima, kulturnim bogatstvom i budućim razvojem značajno doprinijeti  prosperitetu, ne samo Grada i regije Boke Kotorske,  nego i cijelokupne  Crne Gore.

Sa tim uvjerenjem i željom da prijatno provedete praznične dane, još jednom Vam srdačno čestitam 21. maj – Dan nezavisnosti”, poručio je Bukilica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].