Mandić: Od predloženih kanidata za ministre poznajem samo jednog čovjeka

2

Nakon sastanka sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem svoje razočarenje nisu krili lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević

“Razbistriće se stvari. Mnogo je trpio DF i mnogo riječi je rečeno i vodiće se kampanje protiv nas. Večeras je mandatar ponudio spisak i tamo poznajem samo jednog čovjeka. Za tim foteljama su trčali neki drugi. Mi smo htjeli da preuzme odgovornost i mijenjamo Crnu Goru. Neko nam to oduzima pravo. Nećemo dozvoliti da se ovakva žalosna situacija zloupotrijebi”, poručio je Mandić.

Knežević tvrdi da je DF bio u pravu.

“Oni koji su vodili kampanju protiv DF večeras da spuste glavu. Mandatar je predložio sastav gdje autentični predstavnici srpskog naroda ne mogu da budu ni ja jednoj javnoj funkciji. Nikola Terzić je predložen za MUP, a Abazović odbranu. Mandatar će imati test za narednih 200 dana. Potpuno relaksirani stojimo pred javnošću”, rekao je Knežević novinarima.

On tvrdi da je pobijedio koncept reketaša medijskih, švercera i ratnih profitera.

“Neće biti popisa 2021. Pokušaće se asimilirati srpski narod u Crnoj Gori jer ne mogu biti u Vladi. Da nijesmo Srbi našli bi mjesto u Vladi”, ubijeđen je Knežević.

M.D.

CdM

2 KOMENTARI

    • …NIJE BRE…NIJE HILENDAR-NO REPRIZA(BREZ METKA OPALJENOGA-ISPRAZNIJE OSTRAGUŠA :1988-1989-1991-1999-2O2O GODINA..SVE JE ISTO -“SVI STE ISTI NA NOVIM DUŽNOSTIMA”(!?)-SAMO NJEGA U CIJELO-NEMA..ALI OSTADE ZA UKLIN..PREPOLOVLJENI “ČETVOROPREG -4M ??+Milo MAROVIĆ”…IZ DVIJE BRACKE ULICE: “BEOGRACKE PODGORIČKE I NEGOŠEVE BEOGRACKE-U L I C E”?…ĐE I DALJE STOLUJE -” POLOVINA ČETVOROPREGA”…NA SREĆU I PLEBICITNO ZADOVOLJSTVO NARODNOSTI I NARODA CRNE GORE-OD PLANINA PA DO MORA- I OD ULCINJA DO NOVOGA”?!LIŠI PREVLAKE I DEBELOG BREGA-BRIJEGA…E BO?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].