Mandić: Desio se pravosudni zemljotres; Knežević: Otkriti je li bilo komunikacije između Medenice i Mugoše o presudi u slučaju ”Državni udar”

2
Knežević i Mandić Foto-RTCG

Jedan od lidera Koalicije ZBCG Milan Knežević kazao je na pres konferenciji da želi da pita jednog od tužioca koji je izjavio da je pročitao sve materijale iz SKY da li je pokrenut predmet protiv Ljuba Milovića, Petra Lazovića i izvjesnog D koji se pominje u prepiskama. On se pita da li postoje još neki detalji prepiske između Vesne Medenice ali i Suzane Mugoše i ostalih koji su donijeli presude u slučaju ”Državni udar”.

Knežević je istakao da je neophodno sprovesti istragu kako su i na koji način glasale sudije Apelacionog suda, i da li je neko ko je bio protiv bio predmet “no limit” obrade od strane Milovića i Zvicera.

“Vjerujemo da je ovo još jedan od dokaza kako je montiran državni udar i kako su sve državne strukture bile zainteresovane da Mandić, ja i Čađenović budemo osuđeni na dugogodišnje robije”, istakao je Knežević.

Traži da se nadležno tužilaštvo oglasi, i da ukoliko postoji prepiska između Vesne Medenice i Suzane Mugoše istu objelodani.

“Mi se nećemo zaustaviti na ovome. Ne očekujemo ni od koga ni empatiju ni podršku. Kad se osam godina fingira sudski proces, onda treba da se saopšti da je DPS jednako DF”, kazao je Knežević.

Juče se desio pravosudni zemljotres, saopštio je Andrija Mandić.

“Možete zamisliti kroz šta su sve prošli lideri i porodice DF-a. Naš Mihajilo Čađenović proveo je osam mjeseci nevin u zatvori. Tamo ga je stavio onaj koji je sada u zatvoru, a koji je bio tužilac u montiranom procesu”, ocijenio je Mandić i kazao da polako dolazi do velikog “poravnjavanja”.

Mandić je naglasio da se nakon objave ovih prepiski apsolutno niko nije oglasio.

“Nema onih organizacija koje se oglašavaju za svaku sitnicu. Juče kada se desio pravosudni zemljotres, gdje se konstatovano da je mafija kupovala presude od sudija, niko se nije oglasio. Treba da se utvrdi da mreža u CG pravosuđu, mreža onih koji su spremni da zakucaju na vrata sudija i da pitaju “Koliko ste vi spremni da vam damo novca da donesete odluku koja nama odgovara”?”, istakao je Mandić.

Poručio je da je za ovakvu situaciju najveća odgovornost na Sudskom i Tužilačkom savjetu.

“Mi smo spremni za izbor članova Sudskog savjeta koji bi popravili rad tog tijela”, naglasio je Mandić.

2 KOMENTARI

  1. Dočepali se vlasti pa mislite da ste se izvukli.
    Neće moći tako lako.
    Ruka pravde, ali ne Dritanova, nego zakonska vas čeka.
    Da vidimo prevaranti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].