Lukšić sa predstavnicima medija

0
Slavko Mandić, direktor Skala radija

Slavko Mandić

  Slavko Mandić

Vlada ne želi monopolistički položaj nad bilo kojim društvenim, političkim ili ekonomskim procesom u Crnoj Gori, poručio je  premijer Igor Lukšić, nakon završetka konsultacija sa predstavnicima različitih sfera političkog i društvenog života.

Predsjednik Vlade Igor Lukšić u okviru konsultacija  sa najznačajnijim činiocima društvenog i javnog života o najvažnijim pitanjima u našoj državi, održao je sastanak sa predstavnicima crnogorskih medija.

Prenoseći akcente sa prijema novinara kod premijera, Slavko Mandić, direktor Skala radija izdvojio je kao veoma pozitivnim što je Vlada preuzela obavezu na sebe od 3 miliona eura duga koji radijska zajednica ima prema radio difuznom centru i agenciji za elektronske komunikacije.

Takođe je dobro što je, kako je rekao premijer novinarima, izuzetno zainteresovan za širenje medijskih sloboda.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].