Lučonoše lučom znanja blistaju

0
za uspomenu sa gradonačelnicom

Sa dodjele Luče

U skupštinskoj sali palate Bizanti, gradonačelnica Marija Maja Ćatović sa saradnicima primila je 59 lučonoša, najboljih đaka kotorskih osnovnih i srednjih škola, kojima je, čestitajući sve petice tokom dosadašnjeg školovanja kazala da su njezini najljepši sastanci sa njima.

Mladost i energija, vedrina, osmjeh i rad kojim su postigli najbolje rezultate obavezuju društvo da kada završe dalje škole za njih pronađe posao u ovom gradu.

Gradonačelnića Ćatović ovu generaciju vidi kao buduće nasljednike koji će voditi ovaj grad i svojim znanjem i inovacijama doprinijeti razvoju lokalne uprave.

Ona vjeruje da će za uspješne u Crnoj Gori biti više mjesta i prilike da pokažu ono što znaju.

Za Skala radio lučonoše su kazali da je za uspjeh najvažniji kontinuitrani rad i pažnja na časovima i dobra organizacija vremena.

Ukoliko se sve na pravi način uskladi, zbog škole ne trpi ni sport niti slobodno vrijeme, a ni ljubavi kaže nam Stefan Radenović učenik Srednje ekonomske škole.

Sandra Brkanović želi da upiše medicinu i da se kao ljekar vrati svom Kotoru.

Lučonoša iz Radanovića Filip Nikaljević će nakon osnovne u Srednju pomorsku školu peticama, vjerujući  i u nastavku jer je naučio da uči.

Lučunošama je gradonačelnica u znak pažnje i sjećanja na ovaj susret uručila knjige sa kompletom penkala  i po 50 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].