Lučka uprava CG potpisala aneks ugovora sa Lukom Bar, uskoro i sa Lukom Kotor

0
Sa potpisivanja

Mladen Lučić

Mladen Lučić

U Lučkoj upravi Crne Gore u Kotoru je potpisan aneks ugovora između Lučke uprave, JP Morsko dobro i Luke Bar na osnovu Zakona o lukama i Uredbe o određivanju luka prema značaju.

Mladen Lučić, direktor Lučke uprave podsjetio je da je Vlada Crne Gore u martu ove godine, na prijedlog Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Lučke uprave, odredila luke koje su od nacionalnog i lokalnog značaja.

Luke od nacionalnog značaja su Luka Bar, Marina Bar, Brodogradilišna luka Bijela, Trgovačka luka Kotor i buduća ribarska luka Njivice.

Ovim potpisivanjem Luka Bar je u ingerenciji Lučke uprave Crne Gore.

Na naše pitanje zbog čega nije aneks potpisan i sa Lukom Kotor, Lučić je odgovorio da još uvijek nije potpisan taj dio o zvaničnom preuzimanju, ali da je Luka Kotor  od nacionalnog značaja i da će aneks svakako biti uskoro potpisan.

Luka Kotor se obratila i Ministarstvu pomorstva i saobraćaja i Lučkoj upravi sa nekim njihovim razmišljanjima, kazao je Lučić, koji očekuje da će aneks najkasnije za mjesec biti potpisan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].