Liberali dali krv na osmu godišnjicu od osnivanja

3
Liberali dali krv

Povodom osam godina od osnivanja Liberalne partije Crne Gore, danas su članovi partije predvođeni predsjednikom Andrijom Popovićem organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi u Odsijeku za transfuziju Opšte bolnice u Kotoru i na najhumaniji način obilježili Dan osnivanja partije, 31. 10. 2004. godine (Lučindan).

Istim povodom je opredijeljena donacija u iznosu od 500,00 za sanaciju sportske sale Osnovne škole “Blažo Jokov Orlandić” u Baru.

U subotu 3.11. u Podgorici će se održati zajednička svečano-radna sjednica Glavnog odbora i Savjeta LPCG na kojoj će se proslaviti Dan partije, povratak u državni parlament i analizirati nastup liberala na upravo održanim parlamentarnim izborima u okviru koalicije Evropska Crna Gora, nastup na lokalnim izborima u Nikšiću i Budvi u okviru koalicije DPS-SDP-LP, kao i samostalan nastup u Kotoru.

3 KOMENTARI

  1. Evo što ti je ljudska i svaka druga nepravda!Krv Kotoranima-“u predvečerju ponavljanja izbora u Kotoru”(najdalje do nove “baksuzne” 2013-trinaeste?)-darivaju LIBERALI-JEDINI NEVINI u zlu i sastiđu,što je Kotor strefilo 13/14 januara 1989,od onih(na njihovoj tada”srpskoj novoj godini”!) koji danas i od kad postoje,i ne pomišljaju da ikome pomognu,liši sebi(ni sami neznaju koliko im je puta uvećana imovina do dana današnjega-a narod zna koliko su imali,prije “njihove” “nove godine”),a koji su vječiti DUŽNICI građana Kotora,kojima da svaki dan darivaju-ne daj bože ni zlotvorima njihovi darovi-vjerujte ne bi se iskupili i oprali za učinjena nedjela navedih datuma i godina!

    Na ultimu,pripremite se dobro moji sugrađani-da vas ovi”nekad pecaroši od blinka na blic,a nekad peškadori od trate ne preveslaju s jedne strane u njihovu ?Pamet u glavu,jerbo se sa materom ,kažu znaveni,samo jednom spava!!!

    P.S Za slučaj da falim u “prognozi”-neće biti ni prvi ni poslednji put ,da vas ovi jopet ne preveslaju preo mora žedne i slijepe kod živih-a neposlušnih očiju i moždana?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].