Lekiću je jedini argument verbalni napad na novinara

9
Slavko Mandić

Slavko Mandić

Skala radio najoštrije osuđuje verbalni napad lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića na novinara  RTV Crne Gore Milutina Stijepovića.

Arogantna, nekulturna, primitivna i nevaspitana reakcija univerzitetskog profesora u Rimu, nekadašnjeg diplomate i osvjedočenog borca protiv crnogorske nezavisnosti, samo je još jedan dokaz netrpeljivosti prema novinarskoj profesiji i profesionalcima koji su, radeći korektno svoj posao otkrivali decenijama prikrivene istine. Tim prije što Stijepović nije postavio pitanje njemu nego potpredsjedniku Nove Srpske demokratije, utopljene u Demokratski front, Goranu Daniloviću koje se odnosilo na uslove koje je ovoj političkoj grupaciji postavila Pozitivna Crna Gora za eventualnu koaliciju u Nikšiću. Očigledno je da je mržnja prema nacionalnom javnom servisu RTV Crne Gore bila jača od elementerne pristojnosti koja je Lekića natjerala da pomakne Danilovića od mikrofona i iskorači ispred njega, koji je zbunjeno posmatrao reakciju novopečenog lidera koji mu je  oduzeo mogućnost da odgovori novinaru na korektno postavljeno pitanje. Lekić je sasuo larvu kritika na novinara i njegovu kuću, jer nije mogao da istrpi pitanje Daniloviću kakav će stav zauzeti Front kada su u pitaju državni simboli, priznanje Kosova, priznanje genocida u Srebrenici, što je uslov Pozitivne za pravljenje zajedničke vlasti u Nikšiću.

Vrijeđanje novinara Milutina Stijepovića samo baca pravo svijetlo na sliku Miodraga Lekića i njegove jurišnike. Ovoga puta, pridružio mu se Koča Pavlović, politički komesar iz komunističkih priča 45-tih godina prošloga vijeka, koji u panici od nestajanja sa političke scene u vremenu koje slijedi, nastoji agresivnim ponašanjem da se održi na tankoj niti političkog sunovrata kojim je usmjeren njegov lik i djelo.

Novinar RTV Crne Gore Milutin Stijepović je moralni i svaki drugi pobjednik u nasrtaju koju je nemoć blijedih poslenika ničega vrijednog pokušala  na njega da učini.

Slavko Mandić

Direktor Skala radija i predsjednik Asocijacije komercijalnih medija Crne Gore

9 KOMENTARI

 1. Gospodine direktore baš me oduševljavate zato što ste hrabar i jak čovjek.Od vas mi ne treba baš ništa ali sam imala potrebu zbog ovih nekih napada na Vas bez argumenata.I to govori o vašoj širini što puštate na vašem portalu protiv vas ,Vi ili vaši ko se time bavi, Svaka vama čast!

 2. Kockboxeru da si ti na njegovom mjestu sigurno bi te neko nesto pita, jer kad se uvlacis nekome u p…. onda namjeste i da se nesto ka ‘pitas’….

 3. “Arogantna, nekulturna, primitivna i nevaspitana reakcija univerzitetskog profesora u Rimu, nekadašnjeg diplomate i osvjedočenog borca protiv crnogorske nezavisnosti, samo je još jedan dokaz netrpeljivosti prema novinarskoj profesiji i profesionalcima ”
  zamislite ljudi sta je covjek napisa: profesionalcima .. ha ha ha. stavrno da se covjek prekrsti.
  ko su ti novinari profesionalcio u crnoj gori. navedite pet imena>> pa da se poklonimo pred njima a da nemaju veze sa gospodarom?
  pozdrav, odavno se nisam nasmejao kao ovome.

  • Ma mijenjao je on bandijere…mijenjao…Ali ovde je u pravu jer je u ovom slucaju prof.Lekic bio u najmanju ruku nevaspitan….ocigledno je popustio sa zivcima jer odavno nije bio odje da osjeti narod…hehehe nece dugo izdrzati kladim se….najdalje do predsjednickih izbora kad ce ih izgubiti vidjet ce da su ga iskoristile “srbende” i ako je pametan ne bi trebao da se vraca iz Italije. Ne znam koji mu je djavo ovo trebalo hehehehe

 4. Viđe li ga kako je poludio a sve fini gospodin Lekić?U rukavice, sofisticiran, šarmantan,ma ga je Milutin pošteno isprovocirao.

 5. Mandiću, pitaj i piši i svakome ga kaži u lice.Ko obraza ima naravno. To i jeste novinarstvo.Baš mi te vazda milo čuti. Nemoj da te kupe kućo!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].