Kotorskom Komunalnom preduzeću na korišćenje parking na Benovu

3
parking na Benovu

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Odlukom Skupštine opštine Koto, Javno komunalno preduzeće je dobilo na korišćenje parking kod OŠ “Njegoš”.

Nakon skupštinske procedure slijedi predugovor i saglasnost Ministarstva prosvjete čiji će predstavnici zajedno sa komunalnim preduzećem precizirati uslove.

Logično je da se od ukupnih prihoda od parkinga odbiju troškovi i dijeli dobit, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, direktor Komunalnog preduzeća Kotor.

To je jedino  prihvatljivo Komunalnom preduzeću, jer će na ovom prostoru biti značajnih ulaganja u infrastrukturu da bi modernizovali parking, objasnio je Mrdak.

Na naše pitanje kada ovaj posao može da se realizuje, Mrdak je odgovorio da će se odmah uraditi predugovor koji će se dati na saglasnost resornom Ministarstvu, a rok za preuzimanje parkinga je 17. april.

Posao na njegovom uređenju biće intenziviran, jer je to u interesu Komunalnog preduzeća, budući da su značajni prihodi od dva parkinga na rivi i Benovu za dalje aktivnosti posebno za troškove deponovanja otpada, rekao je on.

3 KOMENTARI

  1. E brao…date toj belleci od direktora joss i zgradu opcine da naplacuje ulaz i oliti izlaz…tako je spisoban….sve ceta u njegovu firmu…tako ce i sa parkingom…ccime je zasluzzio ccasti vam odborniccke???

  2. oce te li dati meni po godine da popravim ovu rasvetu sto rabota-ju u moje selo,oce li proci koja kontrola po GRADILISTU da vide kako se to radi,ako se radi po planu onda inžinjering(partijskog najvjerovatnije)treba preispitat,ako ne onda izvodac radova je…k…,
    a o benovu nemamo vise komentara, jer smo preispricali sve moguce price

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].