Kotorski likovni umjetnici 2020.

0
kino “Boka” i Gradska galerija

Povodom Dana Opštine Kotor, Gradska galerija Kotor i ove godine priprema tradicionalnu godišnju izložbu likovnog stvaralaštva pod nazivom “Kotorski likovni umjetnici 2020”.

Pravo učešća na izložbi imaju svi likovni i primijenjeni umjetnici koji su rođeni u Kotoru ili žive i stvaraju na teritoriji opštine Kotor, a koji su diplomirali na akademijama likovnih ili primjenjenih umjetnosti.

Svi likovni i primjenjeni umjetnici zainteresovani za učešće na ovoj izložbi, a koji zadovoljavaju postavljene kriterijume, treba da donesu 2 do 3  rada u Gradsku galeriju Kotor, najkasnije do 12. novembra ove godine, svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Fotografije radova sa kataloškim podacima, kao i kratku biografiju, treba poslati na e-mail: [email protected].

Tročlani stručni žiri zasijedaće 13. novembra, napraviće selekciju radova za izložbu i donijeti odluku o dodjeljivanju nagrade za najbolji likovni rad nastao u Kotoru u 2020. godini.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].