Kotorski bedemi prva meta turistima

2
kotorski bedemi

Petar Otašević

Petar Otašević

Turisti, posebno oni sa kruzera po dolasku u Kotor prvo obilaze kotorske zidine duge 4,5 kilometara, koje je od 1. aprila do 1. jula, posjetilo oko 20 hiljada gostiju.

Za ulaz na bedeme u starom gradu, kod Centra za kulturu i na Parilu, su dva naplatna punkta po cijeni od tri eura, podsjeća za Skala radio Petar Otašević, kordinator za gradske bedeme u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

On skreće pažnju i na novinu u ponudi, a to je turistički dvogled koji sa male tvrđave pruža jedinstven pogled na ljepote Kotora i zaliva.

Za tri minuta korišćenja dvogleda napaćuje se jedan euro.

O sigurnosti dvogleda i njegovom korišćenju, kako ne bi došlo do zloupotrebe, brine jedno zaposleno lice u Direkciji.

Radi bezbijednosti turista na bedemima je osigurana pješačka staza.

“Znakovi upozorenja su postavljeni ove godine na više mjesta i poštuju ih turisti koji obilaze San Đovani. Do sada nije bilo nikakvih problema”, rekao je Otašević.

2 KOMENTARI

  1. …samohotka volovskih kareta starokotoranin …po naravi hispanocrnogorac iz Dragove luke,pjumbanoga koliera oliti jarma,dobro vazde zbori,i predlaze da bi mu i njegovi sunarodnici zavidjeli…na pameti i pametnim prijedlozima,za spas bedema i staroga Kotora?

  2. Sada je jasno ko unistava nas grad – “Kotorski bedemi prva meta turistima”. Neka, napravicemo mi jos ljepsi i stariji Kotor a NIKSICANI neka piju kave ispred katedrale. Zgradu Opstine u vidu restitucije dati starokotoraninu iz Dragove Luke.

    Pozdrav od Vućurovića Autoprevoznik iz Nikšića trenutno zaposlenog u CIA sa porukom – BICE HAPSENJA NADLEZNIJAH!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].